Jalupro, šta je i za šta se koristi

JALUPRO- ŠTA JE

Jalupro je sterilni injekcioni rastvor kojim se postiže biorevitalizacija kože.

Biorevitalizacija Jalupro koristi se za poboljšanje teksture kože, vraćanje hidratacije i umanjivanje bora. (more…)

Tri tretmana za leto, top tretmani

Tri tretmana da dočekate leto spremni

Tri tretmana u sledećem tekstu su predvidjeni za predstojeće leto.

Sigurno se ovih dana pitate kada je pravo vreme otpočeti sa tretmanima koji će pomoći Vašoj koži da spremno dočeka najtopliji period u godini.

Nekoliko činilaca može da deluje pogubno na kožu, to su pre svega visok index UV zračenja, pojačano znojenje, boravak u klimatizovanim prostorijama. (more…)

Jalupro biorevitalizacija?

Jalupro za dehidriranu kožu

Jedan od najboljih načina podmlađivanja i vraćanja hidratacije koži predstavlja Jalupro-dermalni biorevitalizator.

Jalupro jeste italijanski preparat koji je napravio revoluciju na evropskom tržištu, upravo zbog svoje jedinstvene formule.

Čini ga koktel sastavljen iz hijaluronske kiseline i amino kiselina ( glicin, L-prolin, L-lizin, L-leucin), koje su izuzetno značajne u ovom procesu jer su direktni prekursori sinteze kolagena. (more…)

JUVEDERM VOLITE, filer

Juvederm VOLITE, PAKOVANJE I INDIKACIJE

Juvederm VOLITE sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLITE  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Ovo je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije. (more…)

JUVEDERM VOLUMA filer

Juvederm Voluma, pakovanje i indikacije

Juvederm VOLUMA sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLUME  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Ovo je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije. (more…)

Juvederm VOLUX (Voluks) hijaluronski fileri

Juvederm VOLUX (Voluks), pakovanje i indikacije

Juvederm VOLUX (Voluks) sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLUX (Voluks)  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Ovo je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije. (more…)

Juvederm VOLBELLA hijaluronski filer

Juvederm VOLBELLA, pakovanje i indikacije

Juvederm VOLBELLA sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla. Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLIBELE kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Juvederm VOLBELLA je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije. (more…)

Juvederm VOLIFT hijaluronski filer

Juvederm VOLIFT, indikacije i pakovanje

Juvederm VOLIFT sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLIFT  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Juvederm VOLIFT  je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije. (more…)

Juvederm ULTRA 3 hijaluronski filer

Juvederm ULTRA 3, pakovanje i indikacije

Juvederm ULTRA 3 sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica od 1mL filera,  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje.  (more…)

Juvederm ULTRA SMILE hijaluronski filer

Juvederm ULTRA SMILE, pakovanje i indikacije

Juvederm ULTRA SMILE sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 0,55mL Juvederm ULTRA SMILE-a  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje.  (more…)