Forma tretman, iskustva pacijenata

Forma by InMode je jedan od najpopularnijih tretmana za oblikovanje tela i zatezanje kože, a mnogi pacijenti su delili svoja iskustva u različitim medijima, uključujući novinske članke i intervjue.

Jedna pacijentkinja koja je koristila Forma by InMode opisala je svoje iskustvo u časopisu Harper’s Bazaar. Ona je rekla da je bila zabrinuta zbog opuštene kože na stomaku nakon porođaja i da je razmišljala o operaciji. Međutim, nakon što je otkrila Forma tretman, odlučila se za nehiruršku opciju. Nakon nekoliko tretmana, primetila je značajno poboljšanje na svom stomaku i osećala se samouverenije.

Drugom pacijentu, koji je koristio Forma by InMode, časopis Marie Claire posvetio je čitavu reportažu. On je imao problem sa opuštenom kožom na licu i vratu, što mu je stvaralo komplekse. Nakon što je koristio Forma tretman, primetio je znatno poboljšanje u vidu zatezanja kože i smanjenja bora. Takođe je naglasio da je tretman bio bezbolan i da nije bilo potrebe za vremenom oporavka.

Treća pacijentkinja je podelila svoje iskustvo sa Forma tretmanom u članku objavljenom na sajtu Bustle. Ona je bila zabrinuta zbog nehirurške prirode tretmana, ali se odlučila da proba. Nakon samo nekoliko tretmana, primetila je da je njena koža znatno zategnutija, a da se celulit smanjio. Takođe je naglasila da su tretmani bili prijatni i da nije bilo neželjenih efekata.

U zaključku, ovi članci iz različitih medija pokazuju da pacijenti imaju pozitivna iskustva sa Forma by InMode tretmanom. Ovaj tretman je pomogao mnogim ljudima da oblikuju svoje telo i zategnu kožu na bezbolan način. Ako tražite način da poboljšate svoj izgled i osećate se samouverenije, Forma tretman bi mogao biti prava opcija za vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest