7 najvažnijih stvari o Morfeus 8 tretmanu

morfeus 8 najvažnije

Morpheus 8 je inovativan tretman za podmlađivanje kože koji koristi radiofrekvenciju i mikroigle za stimulaciju kolagena i redukciju bora. U ovom tekstu ćemo istražiti sedam najvažnijih stvari koje treba znati o Morpheus 8 tretmanu, uz dodatak iskustva jedne pacijentkinje koju smo pronašli na blogu.

 1. Kako Morpheus 8 radi? Morpheus 8 koristi radiofrekvenciju i mikroigle da prodre u kožu i stimuliše proizvodnju kolagena. Radiofrekvencija zagreva dublje slojeve kože, što pomaže u zatezanju kože i redukciji bora, dok mikroigle ubrizgavaju RF energiju na određene dubine kako bi se postigao optimalni efekat.
 2. Koje su prednosti Morpheus 8 tretmana? Prednosti Morpheus 8 tretmana uključuju smanjenje bora, poboljšanje teksture kože, ujednačavanje tena i smanjenje vidljivosti ožiljaka. Osim toga, tretman je efikasan i za podmlađivanje kože na vratu i rukama.
 3. Kako izgleda proces Morpheus 8 tretmana? Proces Morpheus 8 tretmana traje oko 30-60 minuta, u zavisnosti od područja koje se tretira. Pacijenti mogu osetiti blago peckanje tokom tretmana, ali obično ne osećaju bol. Nema potrebe za anestezijom i pacijenti se mogu vratiti normalnim aktivnostima odmah nakon tretmana.
 4. Koliko tretmana je potrebno? Broj tretmana varira od pacijenta do pacijenta, ali obično se preporučuju 2-3 tretmana sa razmakom od 4-6 nedelja između tretmana. U nekim slučajevima može biti potrebno više tretmana, posebno ako se tretira veće područje kože.
 5. Koliko dugo traju rezultati Morpheus 8 tretmana? Rezultati Morpheus 8 tretmana traju nekoliko meseci do godinu dana, u zavisnosti od individualnih karakteristika kože pacijenta. Redovno održavanje tretmana može pomoći u održavanju dugotrajnih rezultata.
 6. Da li postoji period oporavka nakon tretmana? Pacijenti obično ne moraju imati period oporavka nakon Morpheus 8 tretmana, ali mogu osetiti blagu iritaciju ili crvenilo kože u periodu od 1-2 dana nakon tretmana.
 7. Iskustvo pacijenta sa Morfeus 8. Našli smo iskustvo jedne pacijentkinje koja je prošla Morpheus 8 tretman na blogu “The Beauty Department”:“Imala sam dosta problema sa ožiljcima i sitnim borama na licu, tako da sam odlučila da probam Morpheus 8 tretman. Nisam bila sigurna šta da očekujem, ali sam bila ugodno iznenađena rezultatima. Odmah nakon tretmana sam primetila da mi je koža zategnutija i mekša na dodir. Crvenilo koje sam imala na koži se brzo povuklo i nisam imala nikakvih neželjenih efekata. Nakon nekoliko tretmana, primetila sam značajno smanjenje ožiljaka i bora, a moj ten je postao zdraviji i sjajniji. Definitivno bih preporučila Morpheus 8 tretman svima koji žele da poboljšaju teksturu i tonus kože.”

  Izvor: The Beauty Department

  Zaključak: Morpheus 8 tretman je inovativan i efikasan tretman za podmlađivanje kože koji pruža mnoge prednosti, uključujući smanjenje bora i ožiljaka, poboljšanje teksture kože i ujednačavanje tena. Proces tretmana je relativno jednostavan i bezbolan, a rezultati traju nekoliko meseci do godinu dana. Ako želite da poboljšate izgled kože, Morpheus 8 tretman bi mogao biti pravo rešenje za vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest