Body FX tretman za masne naslage u regiji podbratka

Danas postoje različiti tretmani koji obećavaju uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga. Međutim, nisu svi tretmani jednako efikasni. Upravo zato ćemo u ovom tekstu predstaviti BODY FX tretman od kompanije INMODE koji predstavlja najnoviji metod za topljenje masnih naslaga, posebno u regiji podbratka.

Šta je BODY FX tretman?

BODY FX tretman predstavlja inovativan metod za topljenje lokalizovanih masnih naslaga i zatezanje kože. Tretman koristi radiofrekventne talase i vakuum tehnologiju kako bi se uništile masne ćelije u telu. Uz to, BODY FX tretman podstiče proizvodnju kolagena i elastina, što dovodi do zatezanja kože i poboljšanja njenog izgleda.

BODY FX tretman se sastoji od nekoliko koraka:

  1. Konsultacija sa stručnjakom

Pre početka tretmana, obaviće se konsultacija sa stručnjakom koji će proceniti Vaše potrebe i želje, kao i utvrditi da li ste kandidat za ovaj tretman.

  1. Tretman

BODY FX tretman se obično sastoji od 6 do 8 sesija koje traju oko 30 minuta po regiji. U zavisnosti od regije koja se tretira, stručnjak će odrediti jačinu radiofrekventnih talasa i vakuum tehnologiju kako bi se postigao najbolji efekat.

  1. Rezultati

Rezultati BODY FX tretmana su vidljivi već nakon nekoliko tretmana. Masne naslage će se smanjiti, koža će se zategnuti, a izgled će biti zdraviji i mladolikiji.

BODY FX tretman za regiju podbratka

Regija podbratka jedna je od najčešćih problema sa kojima se suočavaju žene i muškarci. Masne naslage na ovom području ne samo da mogu da naruše izgled lica, već mogu da stvore i osećaj nezadovoljstva i neprijatnosti.

Međutim, BODY FX tretman je pravi izbor za sve one koji se bore sa lokalizovanim masnim naslagama u regiji podbratka. Ovaj tretman ne samo da topli masne ćelije, već i poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, što dovodi do smanjenja otoka i poboljšanja izgleda kože.

BODY FX tretman takođe podstiče proizvodnju kolagena i elastina, što rezultira zategnutom kožom i vidljivo manje izraženim borama.

Prednosti BODY FX tretmana

BODY FX tretman ima mnogo prednosti u odnosu na druge tretmane, jer nema perioda oporavka, igala, bockanja i otoka.

Ukoliko Vas zanima da dobijete više informacija o ovom tretmanu budite slobodni kontaktirajte ordinaciju SN MEDIC pozivom na 011 3390 614.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest