Forma radiotalasni lifting kože

Radiotalasni lifting kože postao je jedan od najpopularnijih nehirurških tretmana za podmlađivanje lica i tela. Jedan od najboljih načina da se postigne ovaj efekat jeste korišćenje Forma radiotalasnog tretmana od kompanije INMODE.

Šta je Forma radiotalasni tretman?

Forma radiotalasni tretman je neinvazivni tretman koji koristi radio talase za zagrevanje dubokih slojeva kože, čime se podstiče sinteza novog kolagena i elastina, što dovodi do zategnutije kože. Tretman se može primeniti na licu, vratu, dekolteu, rukama, nogama i drugim delovima tela.

Kako funkcioniše Forma radiotalasni tretman?

Tretman radi na principu zagrevanja dubokih slojeva kože na temperaturu od 42-44 stepena Celzijusa, čime se podstiče proizvodnja novog kolagena i elastina, koji su ključni za zdrav izgled i elastičnost kože. U toku tretmana, koža se zagreva postepeno, što omogućava da se temperatura ravnomerno rasporedi i izbegne oštećenje kože.

Forma radiotalasni tretman se može primeniti na svim tipovima kože i ne postoji period oporavka nakon tretmana, pa se pacijenti mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

Koliko traje tretman?

Tretman traje od 30-45 minuta u zavisnosti od oblasti koja se tretira. Tokom tretmana, klijenti mogu osetiti blagu toplotu i pulsiranje na tretiranoj oblasti.

Koliko tretmana je potrebno?

Broj tretmana zavisi od željenog rezultata i stanja kože. Uobičajeno, preporučuje se 6-8 tretmana u intervalima od 2-4 nedelje. Nakon toga, preporučuje se održavanje tretmana jednom mesečno kako bi se održao postignuti efekat.

Šta se može očekivati od Forma radiotalasnog tretmana?

Efekti Forma radiotalasnog tretmana mogu biti vidljivi odmah nakon prvog tretmana, a rezultati će se poboljšavati nakon svakog narednog tretmana. Koža postaje zategnutija, tonus se poboljšava, bore i fine linije se smanjuju, a koža postaje glatka i sjajna. Takođe, tretman poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, što pomaže u eliminisanju toksina iz organizma.

Zaključak

Forma radiotalasni tretman je efikasan i siguran tretman za podmlađivanje kože

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest