Candela Vbeam Prima laser

Candela Vbeam Prima je hibridni laser koji se koristi za tretiranje različitih stanja kože, uključujući vaskularne lezije, pigmentaciju, ožiljke, bore i neželjene dlačice. Ovaj laser koristi naprednu tehnologiju za tretman kože, uz minimalno oštećenje okolnih tkiva. U nastavku ćemo detaljnije opisati karakteristike i prednosti Candela Vbeam Prima lasera.

Karakteristike Candela Vbeam Prima lasera

Candela Vbeam Prima je hibridni laser koji koristi kombinaciju dve tehnologije – „pulsed dye“ i „Nd:YAG“. Ove dve tehnologije omogućavaju tretman različitih stanja kože i pružaju pacijentima brže i efikasnije rezultate. Ovaj laser ima sledeće karakteristike:

  1. Pulsed dye tehnologija

„Pulsed dye“ tehnologija koristi pulsirajući laser za tretiranje vaskularnih lezija kao što su kapilare, telangiectasias i hemangiomi. Ova tehnologija koristi talasnu dužinu od 595 nm, koja je specifična za hemoglobin u krvi. Ova talasna dužina omogućava precizno ciljanje krvnih sudova i tretiranje bez oštećenja okolnih tkiva.

  1. Nd:YAG tehnologija

„Nd:YAG“ tehnologija koristi talasnu dužinu od 1064 nm, koja je specifična za vaskularne promene u dubljim slojevima tkiva.

  1. Dynamic Cooling Device (DCD)

Candela Vbeam Prima koristi „Dynamic Cooling Device“ (DCD) tehnologiju koja omogućava hlađenje kože pre, tokom i posle tretmana. Ova tehnologija smanjuje nelagodnost i rizik od oštećenja kože.

  1. Varijabilna pulsežna širina

Candela Vbeam Prima koristi varijabilnu pulsnu širinu koja omogućava preciznije ciljanje ćelija koje se tretiraju. Ova tehnologija takođe omogućava da se tretira različita dubina kože.

Prednosti Candela Vbeam Prima lasera

Candela Vbeam Prima ima brojne prednosti u odnosu na druge lasere.

  1. Efikasnost

Candela Vbeam Prima je jedan od najefikasnijih lasera na tržištu. U studiji objavljenoj u časopisu Journal of Drugs in Dermatology, istraživači su otkrili da je Candela Vbeam Prima efikasan u tretiranju vaskularnih promena na koži

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest