Po čemu je IPL na Candela Nordlys laseru drugačiji

IPL (Intense Pulsed Light) je jedna od najpopularnijih tehnologija za uklanjanje neželjenih dlačica, pigmentacija i proširenih kapilara. Candela Nordlys je jedan od najnaprednijih IPL sistema na tržištu i ima brojne prednosti u odnosu na druge IPL sisteme.

Šta je Candela Nordlys?

Candela Nordlys je IPL sistem koji koristi naprednu tehnologiju za uklanjanje neželjenih dlačica, pigmentacija i proširenih kapilara. Ovaj sistem koristi „Dynamic Pulse Control“ (DPC) tehnologiju koja omogućava precizno podešavanje parametara tretmana. Ova tehnologija takođe omogućava da se tretiraju različiti tipovi kože i dlačica.

Prednosti Candela Nordlys IPL sistema

Candela Nordlys IPL sistem ima brojne prednosti u odnosu na druge IPL sisteme.

  1. Bezbednost

Candela Nordlys IPL sistem je jedan od najbezbednijih IPL sistema na tržištu. U studiji objavljenoj u časopisu Journal of Cosmetic and Laser Therapy, istraživači su otkrili da je Candela Nordlys IPL sistem siguran i efikasan u uklanjanju neželjenih dlačica na različitim tipovima kože. Studija je takođe pokazala da je Candela Nordlys IPL sistem siguran i efikasan u uklanjanju pigmentacija i proširenih kapilara.

  1. Preciznost

Candela Nordlys IPL sistem koristi „Dynamic Pulse Control“ (DPC) tehnologiju koja omogućava precizno podešavanje parametara tretmana. Ova tehnologija omogućava da se tretiraju različiti tipovi kože i dlačica. U studiji objavljenoj u časopisu Dermatologic Surgery, istraživači su otkrili da je Candela Nordlys IPL sistem precizniji od drugih IPL sistema. Studija je takođe pokazala da je Candela Nordlys IPL sistem efikasan u uklanjanju neželjenih dlačica.

  1. Efikasnost

Candela Nordlys IPL sistem je jedan od najefikasnijih IPL sistema na tržištu. U studiji objavljenoj u časopisu Journal of Cosmetic and Laser Therapy, istraživači su otkrili da je Candela Nordlys IPL sistem efikasniji od drugih IPL sistema u uklanjanju neželjenih dlačica. Studija je takođe pokazala da je Candela Nordlys IPL sistem efikasan u uklanjanju pigmentacija i proširenih kapilara.

  1. Brzina

Candela Nordlys IPL sistem je jedan od najbržih IPL sistema na tržištu. Zahvaljujući brzom tretmanu, pacijenti mogu dobiti efikasan tretman u kratkom vremenskom periodu. U studiji objavljenoj u časopisu Derm

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest