FaceTite i AcuTite procedura

FaceTite i AcuTite: Revolucionarna tehnologija za podmlađivanje kože

FaceTite i AcuTite su dve inovativne nehirurške procedure koje koriste radiofrekvenciju (RF) kako bi se postigao zategnut i podmlađen izgled kože. Ove procedure su razvijene da ciljaju duboke slojeve kože i predstavljaju revolucionarni način da se postigne estetski izgled koji se do sada mogao postići samo hirurškim zahvatima.

Kako funkcionišu FaceTite i AcuTite?

FaceTite i AcuTite koriste RF tehnologiju kako bi se zagrejali i zategli duboki slojevi kože. RF talasi se emituju kroz male elektrode koje se postavljaju na kožu i ciljaju duboke slojeve kože. Ova tehnologija zagreva kožu do tačke kada se kolagen počinje stezati, čime se postiže zatezanje kože. RF talasi takođe stimuliraju proizvodnju novog kolagena i elastina, koji su odgovorni za glatkoću i elastičnost kože.

FaceTite i AcuTite su neinvazivne procedure, što znači da ne zahtevaju rezove ili igle. Umesto toga, male elektrode se postavljaju na kožu i RF talasi se emituju kroz njih. Ova procedura je bezbolna i ne zahteva anesteziju. U proseku, tretman traje oko 30-60 minuta.

Prednosti FaceTite i AcuTite tretmana

FaceTite i AcuTite su odlična alternativa hirurškim zahvatima poput faceliftinga, jer ne zahtevaju anesteziju i ne ostavljaju ožiljke. Ove procedure su takođe mnogo brže i efikasnije od drugih nehirurških tretmana poput injekcija dermalnih filera. Pacijenti koji se podvrgnu FaceTite i AcuTite tretmanima mogu očekivati poboljšanje izgleda kože, zatezanje i podmlađivanje. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a poboljšanja se mogu primetiti i nakon nekoliko meseci.

Efikasnost i bezbednost FaceTite i AcuTite tretmana

Nekoliko studija sprovedenih na FaceTite i AcuTite tretmanima potvrdile su njihovu efikasnost i bezbednost. Prema jednoj studiji, FaceTite je pokazao značajno poboljšanje zategnutosti kože i volumena obraza nakon tretmana. U drugoj studiji, AcuTite je pokazao značajno poboljšanje izgleda kože vrata i brade.

Ako su Vam potrebne dodatne informacija o ovim procedurama, budite slobodni da pozovete ordinaciju SN MEDIC na 011 3390 6114

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest