Candela Picoway laser

Candela Picoway laser je tehnologija koja predstavlja pravo otkriće kada je u pitanju uklanjanje tetovaža i pigmentacija sa kože. On je prvi laser na svetu koji koristi ultra-kratke impulse energije kako bi se postigao najbolji mogući efekat tretmana. Kako bi se pigmenti razbili na što manje čestice koje će organizam lakše ukloniti, Candela Picoway laser koristi ultra-kratke pulseve energije, koji se mjere u pikosekundama.

Jedna od glavnih prednosti Candela Picoway lasera je ta da uspešno uklanja širok spektar pigmenata, uključujući teže tretirajuće boje poput zelene, plave i žute.

Osim toga, bezbedan je za sve tipove kože, uključujući tamnije tonove kože, i ne uzrokuje ožiljke niti oštećenja kože.

Sama procedura tretmana je brza, bezbolna i bezbedna. Kako bi se postigao najbolji mogući efekat, tretman se sprovodi u nekoliko faza. Svaki put kada se obavi jedan tretman, pigmenti će se polako razgraditi, a vi ćete videti sve manje tragova tetovaže na koži. Tokom tretmana može se osetiti blaga nelagodnost, ali ta nelagodnost je kratkotrajna i ne traje dugo.

Nakon tretmana, nema potrebe za dugim periodima oporavka. Možete se odmah vratiti normalnim aktivnostima, bez ograničenja. Tretmani se obično ponavljaju u intervalima od nekoliko nedelja, u zavisnosti od vašeg ličnog tretmana. Ukoliko ste do sada razmišljali o laserskom uklanjanju tetovaža, Candela Picoway laser može biti odlična opcija za vas.

Candela Picoway laser predstavlja najnoviju tehnologiju u laserskom uklanjanju tetovaža i pigmentacija sa kože. On nudi jedinstveni i efikasan pristup, koji je bezbolan i siguran za sve tipove kože. Bez obzira na to da li imate tetovažu koju želite ukloniti ili se borite sa hiperpigmentacijom, Candela Picoway laser je pravo rešenje za vas.

Uz Candela Picoway laser, možete se osloboditi neželjenih tetovaža i pigmentacija sa kože brzo, bezbolno i efikasno. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da vratite svoju kožu u prvobitno stanje!

Za zakazivanje pregleda u ordinaciji SN MEDIC pozovite 011 3390 614

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest