Facetite procedura

facetite procedura

Facetite by InMode procedura: Sve što trebate znati

Nije iznenađujuće što se sve više ljudi okreće estetskim procedurama kako bi postigli savršen izgled.

Jedna od najnovijih i najpopularnijih procedura koja je postala hit u svetu estetske hirurgije je Facetite by InMode procedura. Ova procedura pruža sigurne i efikasne rezultate bez potrebe za velikim hirurškim zahvatom.

U ovom članku ćemo Vam dati sve informacije koje trebate znati o Facetite by InMode proceduri, uključujući kako ona radi, koje su prednosti i nedostaci, i koja očekivanja možete imati nakon procedura.

Šta je Facetite by InMode procedura?

Facetite by InMode procedura je minimalno invazivna procedura koja koristi tehnologiju radiofrekvencije kako bi učvrstila kožu lica i vrata, a istovremeno uklonila višak masnog tkiva. Ova tehnologija omogućuje precizno zagrevanje tkiva ispod kože, što dovodi do učvršćivanja kože i smanjenja bora i finih linija.

Facetite by InMode procedura se izvodi pod lokalnom anestezijom i traje oko jedan sat, zavisno od područja koje se tretira. Procedura je minimalno invazivna, što znači da nema velikih hirurških zahvata i dugog perioda oporavka.

Kako radi Facetite by InMode procedura?

Facetite by InMode procedura koristi tehnologiju radiofrekvencije koja se primenjuje kroz poseban aplikator. Aplikator se stavlja ispod kože, a radiofrekvencijska energija zagreva tkivo ispod kože. Toplota koju generiše radiofrekvencijska energija stimuliše proizvodnju kolagena, što dovodi do zatezanja kože i smanjenja bora i finih linija.

Procedura se može izvoditi na područjima lica, vrata i brade, a najčešće se koristi za uklanjanje viška masnog tkiva i učvršćivanje kože. Za razliku od drugih metoda uklanjanja masnog tkiva, Facetite by InMode ne ostavlja ožiljke, a oporavak nakon procedure je minimalan.

Prednosti Facetite by InMode procedure

 1. Minimalno invazivna procedura: Facetite by InMode je minimalno invazivna procedura, što znači da nema velikih hirurških zahvata i dugog perioda oporavka.
 2. Brzi rezultati: Pacijenti mogu očekivati vidljive rezultate nakon samo jedne procedure. Nakon što se tretirano područje oporavi, primetićete značajno smanjenje bora i finih linija, kao i učvršćivanje kože.
  1. Uklanjanje viška masnog tkiva: Facetite by InMode procedura omogućuje uklanjanje viška masnog tkiva s područja lica, vrata i brade, što može poboljšati izgled tih područja.
  2. Minimalni rizici: Kao minimalno invazivna procedura, Facetite by InMode ima minimalne rizike i komplikacije.
  3. Trajni rezultati: Kako procedura potiče proizvodnju kolagena, rezultati su dugotrajni i mogu trajati godinama.

  Što očekivati nakon Facetite by InMode procedure?

  Nakon Facetite by InMode procedure, pacijenti mogu očekivati nekoliko dana blage nelagodnosti, kao što su oticanje, crvenilo i bol. Međutim, ove nuspojave su kratkotrajne i prolaze nakon nekoliko dana.

  Rezultati Facetite by InMode procedure su vidljivi odmah nakon procedure, ali najbolji rezultati se postižu nakon nekoliko nedelja ili meseci. Kako procedura stimuliše proizvodnju kolagena, rezultati su dugotrajni i mogu trajati godinama.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest