Facetite topljenje podbratka

facetite procedura

Facetite korekcija podbratka

Smanjivanje podbratka je nešto što mnogi ljudi žele da postignu. Podbradak može biti posledica nakupljanja masnoće, starenja kože i gubitka mišićne mase u vratu i bradi. Postoji mnogo različitih metoda koje se koriste za smanjivanje podbratka, a jedna od najnovijih i najpopularnijih metoda je Facetite By Inmode.

Facetite By Inmode je minimalno invazivna procedura koja koristi radiofrekventnu energiju za smanjenje masnih naslaga ispod brade i zatezanje kože u tom području. Ova procedura je bezbolna, sigurna i daje dugotrajne rezultate.

Postupak Facetite By Inmode

Pre nego što se podvrgnete proceduri Facetite By Inmode, treba da se konsultujete sa lekarom koji će proceniti da li ste kandidat za ovaj tretman. Procedura se obično izvodi pod lokalnom anestezijom i traje oko sat vremena.

Tokom procedure, lekar će napraviti male rezove ispod brade i uvesti malu kanilu koja će emitovati radiofrekventnu energiju u tkivo ispod kože. Ova energija će topljenjem masnih naslaga omogućiti njihovo uklanjanje, a istovremeno će podstaknuti zatezanje kože u tom području.

Nakon što se postupak završi, pacijentu će biti potreban period oporavka. Obično se preporučuje nošenje kompresionih kaiševa oko područja brade kako bi se smanjio otok i ubrzao proces ozdravljenja.

Rezultati Facetite By Inmode

Rezultati Facetite By Inmode obično su vidljivi odmah nakon procedure, medjutim maksimalni rezultati se vide posle tri meseca od procedure.

Pacijenti će primetiti da im se podbradak smanjio, a koža u tom području je zategnutija i izgleda mlađe.

Rezultati ovog postupka traju duže od drugih metoda, jer se radiofrekventna energija koristi za podsticanje proizvodnje kolagena, što znači da se koža nastavlja zatezati i nakon nekoliko meseci. Ovo znači da će se rezultati nastaviti poboljšavati tokom vremena.

Prednosti Facetite By Inmode

Postoje brojne prednosti koje ovaj tretman nudi u poređenju sa drugim metodama smanjenja podbratka. Neki od najvažnijih uključuju:

 • Minimalna invazivnost: Facetite By Inmode je minimalno invazivna procedura koja se izvodi pod lokalnom anestezijom. Ovo znači da nema potrebe za opštom anestezijom, što je često povezano sa rizičnim i dugim periodom oporavka.
  • Brzi rezultati: Rezultati Facetite By Inmode su vidljivi odmah nakon procedure. Pacijenti će odmah primetiti smanjenje podbratka i zatezanje kože u tom području.
  • Dugotrajni rezultati: Budući da radiofrekventna energija podstiče proizvodnju kolagena, rezultati ovog tretmana traju duže od drugih metoda. Koža će se nastaviti zatezati i poboljšavati tokom vremena.
  • Bezbednost: Facetite By Inmode je bezbedan postupak, koji ima minimalne rizike i nuspojave. To znači da pacijenti mogu biti sigurni da će biti dobro nakon procedure.
  • Povratak uobičajenim aktivnostima: Pacijenti se obično mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima nekoliko dana nakon procedure. Nema dugog perioda oporavka ili ograničenja.
  • Mogućnost kombinovanja sa drugim postupcima: Facetite By Inmode se često kombinuje sa drugim tretmanima poput liposukcije brade, Botox-a ili filera kako bi se postigli još bolji rezultati.

  Zaključak

  Facetite By Inmode je inovativna i bezbedna metoda za smanjenje podbratka. Ova minimalno invazivna procedura koristi radiofrekventnu energiju za topljenje masnih naslaga ispod brade i zatezanje kože u tom području. Pacijenti će primetiti brze i dugotrajne rezultate, uz minimalne rizike i nuspojave.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest