Lasersko uklanjanje crvenog pigmenta

Uklanjanje crvenog pigmenta iz kože je postalo lakše zahvaljujući napretku tehnologije.

PicoWay Candela laser je jedan od najefikasnijih i najbezbednijih tretmana za uklanjanje crvenog pigmenta sa kože koji je možda zaostao nakon inicijalnog uklanjanja tetovaže i permanent make upa.

PicoWay Candela laser koristi tehnologiju kratkih pulsirajućih lasera koji su dizajnirani da ciljaju i razbijaju pigment u koži.

Ovaj laserski tretman je vrlo precizan i ne oštećuje okolnu kožu.

Takođe je bezbedan i efikasan za sve tipove kože.

Jedna od prednosti PicoWay Candela lasera je to što pruža brze i vidljive rezultate.

Već nakon prvog tretmana, pacijenti primete da se crveni pigment kože smanjuje, a nakon nekoliko tretmana, crveni pigment se potpuno uklanja.

Pored toga, ovaj laserski tretman je vrlo bezbolan i ne zahteva duge periode oporavka. Pacijenti se mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

PicoWay Candela laser se koristi i za uklanjanje drugih pigmentacija, uključujući smeđe mrlje, tetovaže i staračke pege. Ovaj laserski tretman je takođe efikasan u uklanjanju finih linija i bora, što ga čini popularnim izborom za anti-aging tretmane.

Pored toga, ovaj laserski tretman je takođe popularan zbog svoje bezbednosti. Kao što je objašnjeno u jednoj studiji objavljenoj u časopisu „Lasers in Surgery and Medicine“, PicoWay Candela laser je siguran i efikasan za sve tipove kože, uključujući tamnu kožu.

Ukratko, PicoWay Candela laser je jedan od najefikasnijih i najbezbednijih tretmana za uklanjanje crvenog pigmenta iz kože. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest