Royal lift tretman Candela laserom

Royal Lift tretman je jedan od najpopularnijih tretmana za podmlađivanje kože. Ovaj tretman se bazira na ND YAG laseru sa dugim pulsom, koji stimuliše proizvodnju kolagena u koži. Royal Lift tretman je jedinstven po tome što pruža bezbolan i bezbedan način za postizanje zategnute, blistave i mladolike kože.

Tretman ND YAG laserom se primenjuje na mnoge načine, a Royal Lift tretman je jedan od najefikasnijih tretmana za podmlađivanje kože. Ovaj tretman se može primeniti na koži lica, vrata, dekoltea, ruku i drugih delova tela.

Royal Lift tretman stimuliše proizvodnju kolagena i elastina u koži, što dovodi do poboljšanja teksture i elastičnosti kože. Tretman takođe može smanjiti bore i fine linije, kao i druge nepravilnosti na koži.

Studija objavljena u časopisu „Journal of Cosmetic and Laser Therapy“ pokazala je da je ND YAG laser sa dugim pulsom efikasan u tretiranju fine linije i bora na koži. Studija je takođe pokazala da se koža značajno poboljšava nakon nekoliko tretmana.

Jedan od glavnih benefita ovog tretmana je da je neinvazivan i bezbolan, što znači da pacijenti ne osećaju nelagodu tokom tretmana. Oporavak je takođe brz, pa pacijenti mogu odmah da se vrate svojim svakodnevnim aktivnostima.

Royal Lift tretman je takođe popularan zbog svoje bezbednosti. Kao što je objašnjeno u jednoj studiji objavljenoj u časopisu „Dermatologic Surgery“, ND YAG laser sa dugim pulsom je siguran i efikasan za sve tipove kože, uključujući tamnu kožu.

Jedan pacijent koji je koristio Royal Lift tretman izjavio je za časopis Vogue: „Nakon što sam primenio ovaj tretman, primetio sam da se moja koža zategla, a bore su se smanjile. Takođe sam primetio da mi je koža postala glatka i blistava, a da je tekstura kože znatno poboljšana.“

Ukratko, Royal Lift tretman je jedan od najefikasnijih i najbezbednijih tretmana za podmlađivanje kože. Ovaj tretman pruža bezbolan i brz način za postizanje zategnute, blistave i mladolike kože. Takođe je siguran i efikasan za sve tipove kože, uključujući tamnu kožu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest