Morpheus 8 – tajna večne mladosti

Vraćamo vreme unazad

Vitka figura, svež ten i crte lica kao isklesane na blistavoj i zategnutoj koži su samo neki od faktora koje vezujemo za mladost. Postoji li način da ostanemo mladi i privlačni, bez obzira na godine? Da li je moguće pobediti vreme i sa osmehom gledati u datum rođenja, koji postaje samo broj a nikako definicija našeg izgleda? Definitivno da, i mnogo je lakše nego što izgleda. Tajni eliksir večite mladosti je sada spakovan u samo jedan uređaj – Morpheus 8.

morfeus 8

Šta je Morpheus 8

Danas smo spremni da vam predstavimo najnoviju generaciju uređaja (aparata) za lifting, koji postiže takav efekat zatezanja  i podizanja kože,  da se njegovi rezultati mogu bez problema uporediti sa plastičnom hirurgijom. Da, dobro ste pročitali – neinvazivna procedura koja je maksimalno bezbedna za pacijenta a efekat jednak operativnim zahvatima.

Doduše, napomenuli bismo da se najbolji rezultati ovog uredjaja postižu kada se on koristi kao dodatna procedura upravo hirurškim intevencijama, ali ovo ne umanjuje negovo impresivno delovanje i kao samostalne procedure.

Kako funkcioniše Morpheus 8

Morpheus 8 je najnoviji pojam kako u tehnologiji tako i u estetici. Dosadašnji uređaji su radili po sistemu da se njihova primena ograničavala samo na površinu kože.

Međutim, Morpheus 8 radi na principu ubacivanja sitnih iglica direktno pod kožu u cilju što bolje efikasnosti, primene i rezulatata,  i što je najbolje, kraćeg procesa oporavka.24 igle sa polimernim premazom  od kojih je svaka dopunjena rotirajućom elektrodom za ravnomerno zagrevanje, obezbeđuje intenzivno zagrevanje dubokih slojeva kože, ali bez ikakvog rizika od opekotina.

Kakvi su tačno efekti Morpheus 8 aparata

Kao rezultat korišćenja Morpheus 8 uređaja, dolazi do brojnih procesa podmlađivanja:
  • trenutni efekat liftinga – lice je trenutno zategnuto, a otok na pojedinim regijama, poput malarnih edema se smanjuje
  • momentalno učvršćavanje kože – maksimalno dejstvo na tkiva koja su opuštena
  • lipoliza, odnosno razgrađivanje telesne masti, (podbradak, laktovi, kolena, stomak)
  • stimulacija proizvodnje novog kolagena i elastina
  • uklanjanje oštećenja kože od sunčevog zračenja , odnosno svih posledica sunčanja
  • povećanje jedrine kože – kako na licu, tako i na telu
  • stimulacija prirodnog procesa samoobnavljanja kože

Na kojim regijama se može primeniti Morpheus 8?

Mogućnost individualnog odabira dubine zagrevanja obezbeđuje najujednačeniji efekat liftinga, bez obzira na površinu, podjednako efikasno radeći kako na koži tela i ruku, tako i na osetljivim područjima kao što su tanka i nežna koža vrata, pa čak i kapci. Jednom rečju, Morpheus 8 ima mogućnost da podmladi veliki broj regija na našem telu.

Potrebno je samo odrediti dubinu prodiranja, koja zavisi od regije koju tretiramo. Tako, primer, koristimo dubinu od 3mm za lice, a 4 mm za delove tela poput ruku ili nogu. Takođe, za svakog pacijenta posebno, koristimo sterilini jednokratni set, što omogućava maksimalnu sigurnost pacijenta.

Kada su primetni prvi efekti procedure nehirurškog liftinga?

morpheus 8 lifting lica
Morfeus 8 je eliksir mladosti

Morpheus 8 je tretman kože koji cilja na njene slojeve kontrolisanom toplotnom energijom,  čime se postiže remodeliranje kože na svim njenim nivoima: epidermisu, dermisu i dubljim slojevima. Princip rada aplikatora zasnovan je na efikasnosti radiotalasa.

Reč je o kontrolisanom zagrevanju tkiva uz pomoć visokofrekventne električne struje. Tako se pri zagrevanju stimuliše rad fibroblasta, što dovodi do povećane sinteze kolagena, elastina i drugih komponenti.  Postizanje trenutnog efekta liftinga u takvim uslovima je sasvim realno. Rezultati korišćenja Morpheus 8 uređaja vidljivi su već nakon prvog tretmana, ali se za postizanje optimalnih rezultata pravi individualni plan prema svakom pacijentu.

Koliko traje oporavak nakon liftinga pomoću Morpheusa 8?

Tajna vaše mladosti biće misterija za druge. Najbolja stvar kod Morfeusa 8 je  to što daje rezultate odmah ali takođe i što vam nakon njega, praktično ne treba oporavak. Možete obaviti lifting bilo koje regije lica ili tela, i u već za dan ili dva nećete videti apsolutno nikakve tragove, niti pružiti drugima dokaze da ste na istoj i bili. Takođe, očekujte sve bolje i bolje  rezultate u narednih godinu dana nakon primene Morfeusa 8, jer će se kolagen u tom periodu intenzivno proizvoditi.

Jedinstvena karakteristika blagog dejstva Morfeusa 8 na kožu i brzog oporavka omogućava kombinovanje ove procedure sa mnogim drugim, tako da u jednom dolasku možete još više poboljšati svoj izgled sa nekim dodatnim zahvatima kao što su botoks ili fileri.

Najnoviji tekstovi na našem sajtu
miradry vs botox

Miradry vs botoks

Nedavno sprovedena studija upoređivala je efikasnost Miradry tretmana i botoksa u lečenju prekomernog znojenja ispod pazuha, a rezultati su bili vrlo interesantni. Studija je obuhvatila

Read More »

Koliko je bezbedan Miradry

Miradry je jedna od najefikasnijih i najbezbednijih procedura za trajno smanjenje znojenja. Ova procedura se sve više koristi kao alternativa tradicionalnim metodama smanjenja znojenja, kao

Read More »