Port wine stain tretman Pulse dye laserom

Terapija port wine stain laseron Candela pulse dye – Najbolji izbor za uklanjanje vaskularnih lezija na koži

Port wine stain, ili vinski mladež, je vrsta vaskularne lezije koja se javlja kao crvena mrlja na koži i obično se nalazi na licu, vratu ili rukama.

Ova stanja često nisu opasna, ali mogu biti neugodna i uticati na samopouzdanje.

Laserska terapija Candela pulse dye jedan je od najboljih načina za uklanjanje port wine stain lezija i vraćanje kože u prirodni izgled.

Kako funkcioniše Candela pulse dye laser?

Candela pulse dye laser koristi tehnologiju koja koristi snagu svetlosti da ciljano deluje na krvne sudove u koži. Ovaj laser emituje pulsirajuću svetlost koja prolazi kroz kožu i ciljano deluje na krvne sudove, bez oštećenja okolnih tkiva.

Zašto je Candela pulse dye najbolji izbor za terapiju port wine stain?

  1. Visoko efikasan – Candela pulse dye laser ima visoku efikasnost u uklanjanju port wine stain lezija. Ovo je moguće zbog ciljanog delovanja lasera na krvne sudove, što dovodi do brzog i efikasnog uklanjanja lezija.
  2. Minimalno oštećenje tkiva – Candela pulse dye laser ne oštećuje okolno tkivo, već samo ciljano deluje na krvne sudove u koži. Ovo smanjuje rizik od ožiljaka i drugih neželjenih efekata.
  3. Prijatno iskustvo – Candela pulse dye laser je neinvazivan tretman i ne zahteva anesteziju. Pacijenti mogu osetiti blagu nelagodu tokom tretmana, ali većina ljudi opisuje tretman kao vrlo podnošljiv.
  4. Brz oporavak – Pacijenti se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana. Postoji minimalno vreme oporavka i većina pacijenata ne oseća nikakvu nelagodu nakon tretmana. Medjutim, pitajte Vašeg lekara hoće li raditi da ostane purpura na licu ili da ne ostane.
  5. Bezbednost – Candela pulse dye laser je siguran tretman koji je odobren od strane FDA (Američka agencija za hranu i lekove). Ovaj laser se koristi u dermatološkim klinikama širom sveta za uklanjanje port wine stain lezija i drugih vaskularnih lezija.

Zaključak

Candela pulse dye laser je jedan od najboljih izbora za terapiju port wine stain lezija.

Ovaj tretman je visoko efikasan, neinvazivan, bezbedan i ima minimalno vreme oporavka.

Za više informacija o ovom tretmanu budite slobodni pozovite ordinaciju SN MEDIK na 011 3390 614

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest