PRX t33 piling, šta je i čemu služi

PRX piling – sve što treba da znate o ovom revolucionarnom tretmanu

PRX piling je jedan od najnovijih i najinovativnijih tretmana za podmlađivanje kože.

Ovaj tretman koristi kombinaciju kiseline i vitamina kako bi se uklonili oštećeni slojevi kože i podstakao rast novih ćelija.

U nastavku, saznajte više o ovom revolucionarnom tretmanu.

Kako PRX piling funkcioniše?

PRX piling je tretman koji koristi posebnu formulu kiseline koja se nanosi na kožu.

Ova kiselina ima visoku koncentraciju i deluje na dubljim slojevima kože, uklanjajući oštećene ćelije i podstičući rast novih ćelija. U kombinaciji sa vitaminima, PRX piling pomaže u hidrataciji i podmlađivanju kože.

Koje su prednosti PRX pilinga?

  1. Podmlađivanje kože – PRX piling podstiče rast novih ćelija i uklanja oštećene slojeve kože, što dovodi do vidljivog podmlađivanja kože.
  2. Uklanjanje ožiljaka i fleka – PRX piling je efikasan u uklanjanju ožiljaka i fleka na koži, uključujući akne, staračke pege i druge nepravilnosti.
  3. Hidratacija kože – PRX piling pomaže u hidrataciji kože, što je važno za održavanje mladalačkog izgleda i zdrave kože.
  4. Smanjenje bora – PRX piling pomaže u smanjenju bora i finih linija na koži.
  5. Bezbolan tretman – PRX piling je bezbolan tretman koji ne zahteva anesteziju ili duže vreme oporavka.

Kako se izvodi PRX piling?

PRX piling se izvodi u ordinaciji dermatologa ili estetičkog hirurga. Pre tretmana, koža se očisti i pripremi za tretman. Nakon nanošenja formule, koža može postati crvena i osetljiva, ali ovi simptomi obično nestaju nakon nekoliko sati.

Zaključak

PRX piling je efikasan i bezbolan tretman za podmlađivanje kože. Ovaj tretman koristi kombinaciju kiseline i vitamina kako bi se uklonili oštećeni slojevi kože i podstakao rast novih ćelija. Prednosti ovog tretmana uključuju podmlađivanje kože, uklanjanje ožiljaka i fleka, hidrataciju kože, smanjenje bora i bezbolan tretman.

Pozovite SN MEDIK na 011 3390 614 radi zakazivanje svog PRX tretmana

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest