Kako radi Venus glow

U današnje vreme, tretman kože je neophodan deo naše svakodnevne rutine.

Održavanje kože čistom, hidriranom i zdravom je veoma važno, ne samo zbog estetskih razloga, već i zbog zdravstvenih. Jedan od najnovijih i najpopularnijih uređaja za negu kože je Venus Glow.

Venus Glow je uređaj za tretman kože koji kombinuje vakuumsko usisavanje i patentiranu tehnologiju seruma sa hranljivim sastojcima kako bi se dubinski očistila koža, uklonili toksini i poboljšao krvotok.

Ovaj tretman je efikasan i neinvazivan, što znači da ne zahteva nikakvu hiruršku intervenciju ili injekcije.

Jedan od glavnih benefita Venus Glow tretmana je poboljšanje teksture kože.

Redovna upotreba ovog uređaja će poboljšati tonus kože i smanjiti vidljivost pora. Osim toga, tretman će pomoći u smanjenju izgleda finih linija i bora, što je od suštinske važnosti za one koji žele da uspore proces starenja.

Venus Glow je takođe vrlo koristan u tretmanu akni i akni ožiljaka. Vakuumsko usisavanje pomaže u uklanjanju viška masnoće i nečistoća iz pora, što smanjuje rizik od nastanka novih akni. Ovaj tretman takođe smanjuje vidljivost postojećih ožiljaka i pomaže u obnavljanju oštećene kože.

Još jedan značajan benefit Venus Glow tretmana je poboljšanje cirkulacije krvi u koži. Kada se koristi redovno, tretman će poboljšati protok krvi u koži, što će pomoći u obnavljanju oštećenih ćelija i poboljšanju izgleda kože.

Ovaj tretman je takođe odličan za hidrataciju kože. Venus Glow koristi serume sa hranljivim sastojcima koji se primenjuju tokom tretmana kako bi se dubinski hidrirala koža. Ova hidratacija će poboljšati zdravlje kože i dati joj sjaj.

Venus Glow tretman je vrlo jednostavan i neinvazivan. Koristi se na svim tipovima kože, uključujući osetljivu kožu.

Ako želite da saznate više o ovom tretmanu, pozovite 011 3390 614.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest