Alma Soprano Titanium laserska epilacija

Alma soprano titanium

Da li ste čuli za Alma Soprano Titanium epilaciju?

Alma Soprano Titanium laserska epilacija je najbolja na svetu, i zato sam siguran sam da ste čuli. Možda zato što je u pitanju najsavremeniji laser za epilaciju na svetu koji dolazi iz svetski poznate kompanije Alma.

I ne samo to, laserka epilacija je potpuno bezbolna.

Laserska epilacija je poslednjih godina postala veoma popularna i u Srbiji, i to sa pravom. Jer se troškovi održavanja svode na najmanju moguću meru. Nema više skupih brijača, depilacija u salonima, krema za depilaciju i sličnih stvari.

Laserska epilacija Alma Soprano Titanium uklanja neželjene dlake sa tela i lica zauvek. Zbog superiornih rezultata, laserska epilacija se preporučuje i muškarcima i ženama svih životnih doba. Ukoliko imate problem maljavosti na bilo kom delu tela, laserska epilacija tu pomaže.

Takodje, ako imate problem uraslih dlaka, u pitanju je zaista jedino efikasno rešenje.

Laserska epilacija je postala zaista veoma brza, efikasna i posve bezbolna uz Alma Soprano Titanium laser, prvi i jedini svetski priznat laser sa inovativnom SHR tehnologijom, koja omogućava bezbolnu epilaciju.

Često ćete čuti da je laserska epilacija veoma bolno iskustvo. Ali odgovorno tvrdim da zahvaljujući Alma Soprano Titanium, laserska epilacija predstavlja potpuno bezbolno iskustvo.

Kako je moguće da ne boli? Pa valjda mora da boli?

Jednostavno je tako, ne boli.

Kako radi Alma Soprano Titanium?

Alma Soprano Titanium radi na sve tri talasne dužine koje se vezuju za melanin i hemoglobin, pa ne može da napravi opekotinu u dubokim i površnim slojevima kože, i samim tim ne boli.

Posebno je ovaj Alma Soprano Titanium efikasan na osetljivim zonama, poput prepona, bikini zone, jer se temperatura tokom rada postepeno podiže, i time se postiže maksimalan komfor, efikasnost, i nema zebra efekta kao kod drugih lasera.

Sonde trio i kvatro različitih su veličina, olakšavaju bolju prilagođenost regiji i epilaciju različitih delova tela. Laser poseduje i poseban nastavak za veoma male ili nepristupačne regije, kao što je unutrašnjost uha, prostor između obrva itd.

Ono što posebno izdvaja Alma Soprano Titanium laser, pored činjenice da ne ostavlja rezidualne dlake, jeste podjednako dejstvo na svim tipovima i tonovima kože (izuzev sedih dlaka) – čak i na osunčanoj koži. Dobra vest je da je moguće primenjivati ga tokom cele godine, ali je preporučljivo da se dve nedelje pre i nakon tretmana ne izlažete sunčevim zracima.

Za pripremu epilacije Alma Soprano Titanium laserom, ne smete da budete depilirani mesec dana pre epilacije, i savetuje se brijanje površine jedan dan pre planiranog tretmana.

Nove dlačice koje rastu biće ređe, za nijansu svetlije i mekše, a nakon narednog tretmana još ređe i manje vidljive. Tretman se ponavlja na 6 do 8 nedelja, dok je za postizanje maksimalnog rezultata (95%) potrebno ukupno šest ponavljanja.

Cenovnik laserske epilacije možete da pogledate klikom na link ovde.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest