Alma Soprano Titanium laserska epilacija

alma soprano titanium laser

Alma Soprano Titanium – najsavremenija i najbezbolnija laserska epilacija 

Jeste li čuli da Alma Soprano laserska epilacija predstavlja najsavremeniju i najbezbolniju tehniku rešavanja suvišnih dlačica sa vaše kože? A šta ako vam kažemo da ovaj tretman možete uraditi kod vrhunskih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u hirurgiji i estetici lica i tela?

  • Da li ste umorni od stalnog brijanja ili bolnog uklanjanja neželjenih dlačica? 
  • Da li želite svojoj koži da povratite sjaj, jasnoću i glatku teksturu?
  • Možda želite da ublažite fine linije i bore, fleke od sunca, pigmentaciju, neujednačen ton i opuštenost kože?

Štagod da je u pitanju i koji god od navedenih problema da je vaš, uz Alma Soprano Titanium lasersku epilaciju u SN Medicu moguće je rešiti svaki od njih!

Razvoj laserske epilacije 

Lasersko uklanjanje dlaka je brzo postalo jedna od najizvođenijih procedura i to s pravom. Brza, relativno bezbolna procedura koja je precizna, uklanja dlačice iz samog korena čime proređuje i usporava njihov rast, štedi vreme i predstavlja dugotrajno rešenje za neželjene dlačice sa svih onih delova tela gde nam smetaju.

A kako nauka, tehnologija i medicina napreduju, tako se poslednjih godina izdvojila jedna kompanija koja predstavlja jednog od vodećih globalnog lidera u proizvodnji klinički potvrđenih mašina/uređaja za potpuno bezbolno lasersko uklanjanje dlačica. U pitanju je kompanija Alma, sa čitavom paletom rešenja za estetska i hirurška tržišta, čiji uređaji sa naprednom tehnologijom osvajaju brojne nagrade, priznanja i klinički dokazane procedure.

Alma Soprano Titanium laserska epilacija je ono što radimo u našoj ordinaciji i predstavlja jači, brži i pametniji način od svih ponuđenih na tržištu, za uklanjanje neželjenih dlačica bilo gde na telu. U pitanju je klinički dokazana mašina koja kombinuje zaista vrhunsku funkcionalnost sa neuporedivom udobnošću tokom trajanja tretmana. Kao prilog ovoj tvrdnji, valja istaći da je Alma Soprano Titanium dobitnik nagrade za najbolji novi laserski tretman godine u 2019.-2020. godini. 

Šta je Alma Soprano laserska epilacija? 

Alma Soprano Titanium mašina koristi prednosti tri kombinovane talasne dužine, stvarajući jedinstveno i rezultatom vođeno novo rešenje u svetu profesionalnog laserskog uklanjanja dlaka.

Alma Soprano Titanium laserska epilacija u SN Medicu oduzeće vam manje vremena nego svakodnevna rutina čišćenja i nege kože lica 😊 U zavisnosti od regije sa koje želite da uklonite neželjene dlake, to može trajati između 5 i 30 minuta, bez prethodne pripreme ili anestezije. Na putu do posla, tokom pauze za ručak ili pre viđanja sa porodicom i prijateljima – brzo, lako, bezbolno i bez vidljivih tragova na tretiranoj regiji. 

Zahvaljujući velikom aplikatorom veličine 4cm i naprednim sistemom hlađenja, tretmani su sada mnogo brži i bezbolni – nudeći značajno poboljšano rešenje kako za pacijente tako i za praktičare. Soprano Titanium koristi prednosti tri kombinovane talasne dužine, sa poboljšanim iskustvom pacijenata i pristupom orijentisanim na posao, stvarajući jedinstveno i rezultatom vođeno novo rešenje u svetu profesionalnog uklanjanja neželjenih dlaka. 

Priprema za tretman i postupak

Titanium Alma Soprano laser predstavlja najsavremenije, najbezbednije i klinički dokazano rešenje za uklanjanje neželjenih dlaka sa regija na telu. Ono što ga izdvaja od svih drugih na tržištu je visok stepen efikasnosti, bezbolnost i bezbednost i što vam za tretman nije potrebna nikakva posebna priprema. 

U pitanju je jednostavan i jasan proces pre kojeg ne preporučujemo depilaciju voskom bar mesec dana ili brijanje dan/dva pre samog tretmana. Ovo iz razloga što je neophodno da koren dlake bude prisutan kako bi epilacija laserom bila maksimalno delotvorna. Na dan tretmana, dođite nasmejani i bezbrižni, znajući da će muka imanja dosadnih i upornih dlaka na mestima na kojim ih ne želite, biti otklonjena u SN Medicu.

Prednosti Alma Soprano titanium laserske epilacije nad ostalim vidovima uklanjanja dlaka

Ukratko rečeno, laserska epilacija pruža daleko dugotrajnije i efikasnije rezultate od ostalih, tradicionalnijih vidova. Za razliku od brijanja, pa i depilacije voskom, tehnika koje pružaju kratkotrajni efekat, uz tragove na koži i manje/više su bolne metode, epilacija Alma Titanium laserom predstavlja brz, jednostavan a opet nežan i bezbolan način da se trajno (uz par tretmana) rešite maljavosti bez straha od iritirane kože, bola, pa i uraslih dlaka. 

Postupak je brži, čime vam štedi vreme, skraćujući broj dolazaka na tretmane, a time i novac koji biste davali da birate neki od tradicionalnijih vidova uklanjanja ili postupak laserske epilacije starijih generacija. 

Najčešća pitanja i dileme u vezi Alma Soprano Titanium epilacije laserom 

Da li je tretman bezbolan?

Apsolutno! Epilacija laserom Alma Titanium predstavlja najnapredniju tehnologiju koja postupak uklanjanja dlačica bilo gde sa tela čini jednim ugodnim, bezbolnim i brzim iskustvom. Aparat koristi sofisticiranu 3D tehnologiju za uklanjanje dlaka bez rizika od oštećenja okolnog tkiva kože čime faktički anulira bilo kakav potencijalni rizik od pojave bola.

Radeći na aparatu za lasersku epilaciju najnovije generacije, naš stručan SN Medic tim je tu da vaše želje i potrebe sprovede u delo na najprijatniji i najefektniji način, koji vam ujedno ne oduzima ni mnogo vremena. Za svoje klijente i pacijente biramo uvek samo oprobane, testirane i najkvalitetnije aparate i materijale za rad, te je tako i sa Alma Soprano Titanium laserom, odobrenim od strane američke FDA. 

Da li se laserska epilacija može raditi tokom leta i na pocrneloj koži? 

Naravno! Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, Alma Soprano Titanium pogodan je za kožu pocrnelu od sunca, kao i za sve druge tipove kože – od svetlih do tamnih, sa jednakom učinkovitošću i rezultatom. Više ne morate brinuti da ćete uklanjanjem dlačica sa tela ukloniti i preplanuli ten jer uz Soprano Titanum to nije moguće 😊

Da li je potrebna priprema za tretman?

Osim gorepomenutih preporuka, specifične pripreme zaista nisu potrebne za postupak laserske epilacije Soprano Titanium aparata. Sve što treba jeste da nam dođete nasmejani i sa vrlo malo odvojenog vremena u danu, a sve drugo oko bezbolnog i trajnog uklanjanja dosadnih dlačica prepustite stručnom i uigranom timu SN Medica. 

Koliko dugo traje epilacija laserom Alma Soprano?

U zavisnosti od dela regije na telu za koji se radi tretman, postupak može trajati od svega nekoliko minuta pa do nekih pola sata – poput brzinskog skrola po društvenim mrežama, kratkotrajne dremke ili pauze za ručak! Zaista nema niti jedne prepreke da ne zakažete svoj termin za Alma Soprano Titanium lasersku epilaciju još danas! 

Za koje delove tela je podoban Alma Soprano Titanium laser?

Alma Soprano Titanium laserska epilacija pogodna je za uklanjanje dlačica sa gotovo svih regija na telu. Želite delotvornu epilaciju prepona, intimne regije, grudi i stomaka? Može! Lasersku epilaciju leđa, nogu, ruku, pazuha? I to može! Više nego učinkovitu epilaciju nausnica i celog lica (osim predela oko očiju), Alma Soprano Titanium laserska epilacija je tretman za vas! Brzo, jednostavno, lako i – što je najvažnije – u potpunosti bezbolno!

Koliko je tretmana potrebno za trajno uklanjanje dlačica laserom?

U zavisnosti od dela regije na telu gde se vrši lasersko uklanjanje neželjenih dlačica, potrebno je od jednog/dva do nekoliko tretmana za izgled o kojem maštate. Pored toga, broj tretmana varira i u zavisnosti od tipa i debljine dlake, boje kože. 

Koliko košta Alma Soprano Titanium tretman laserom?

Cena zavisi od tipa regije i broja tretmana koji su potrebni. Za više detalja i zakazivanje, kontaktirajte nas telefonom ili pišite direktno putem kontakt forme na sajtu.

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest