Alma Soprano Titanium

Najbolji laser za epilaciju na svetu

U pitanju je najsavremeniji laser, čijoj efikasnosti doprinosi najbolja kombinacija sve tri talasne dužine koje se vezuju za dve hromofore – melanin i hemoglobin. S obzirom na to da poseduje revolucionaran sistem za hlađenje, Titanium je potpuno bezbedan, ne pravi opekotine i, što je najvažnije, potpuno je bezbolan.

Posebno je efikasan na osetljivim zonama, kao što je bikini zona, zbog In motion sistema rada tokom kog se postepeno podiže temperatura brzim pokretima (umesto kratkotrajne jake energije koja može biti veoma bolna, što je slučaj sa drugim laserima). Zahvaljujući tom sistemu postiže se maksimalna efikasnost uz potpuni komfor i izbegavanje “zebra” efekta, koji se može pojaviti.

Sonde trio i kvatro različitih su veličina, olakšavaju bolju prilagođenost regiji i epilaciju različitih delova tela. Laser poseduje i poseban nastavak za veoma male ili nepristupačne regije, kao što je unutrašnjost uha, prostor između obrva itd.

Ono što posebno izdvaja Alma Soprano Titanium laser, pored činjenice da ne ostavlja rezidualne dlake, jeste podjednako dejstvo na svim tipovima i tonovima kože (izuzev sedih dlaka) – čak i na osunčanoj koži. Dobra vest je da je moguće primenjivati ga tokom cele godine, ali je preporučljivo da se dve nedelje pre i nakon tretmana ne izlažete sunčevim zracima.

Revolucija epilacije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest