CK1 MD kod-najbitniji MD kod

CK1 md kod

CK1 MD kod – najaktivnija tačka

CK1 je najaktivniji MD kod na Vašem licu.

Često svojim pacijentima volim da kažem, da ako nisu nikada radili ni jednu vrstu antiaging tretmana hijaluronskim filerima, a ovaj kod lekar koji tretman izvodi nije ponudio, najverovatnije se pravi velika greška.

Ukoliko imate problem nazolabijalnih bora, i Vaš lekar želi direktno njih da popuni, a ne planira da krene od CK1 koda, u pitanju je greška i moj savet je da promenite lekara.

Gde se CK1 nalazi

Jednostavno. Pipnite svoju jagodičnu kost svojim kažiprstom.

Na jednom mestu osetićete udubljenje na jagodičnoj kosti.

To je u stvari mesto gde se spajaju dva koštana nastavka koji čine ovu kost, mesto gde se kosti spajaju i zove se sutura. To je CK1.

Ranije je CK1 definisan kao jedna tačka tačno na mestu ovog udubljenja, medjutim sada, dok Vam dr Stojićević piše ovaj tekst, CK1 se definiše kao tri tačke, po jedna u odnosu na ovo mesto spajanja dve kosti ispred i iza za jedan centimetar.

Zašto je CK1 bitan

Probajte da se setite neke od osoba iz svog okruženja koja gotovo da nema visoko postavljene jagodične kosti u godinama preko svojih 50 godina.

Gotovo sam siguran da ta osoba ima spad lica, i veoma je verovatno da je osoba kandidat za hirurški fejslifting.

E sada, probajte da zamislite neku osobu iz svog okruženja koja ima visoko postavljene jagodične kosti. Poput  neke holivudske glumice, na primer Džejn Fonda, koja čak i sa svojih osamdeset godina izgleda mladoliko.

Pitaćete se, zašto je to tako?

Odgovor je krajnje jednostavan. CK1 drži tonus celog lica, i visoko postavljena jagodična kost se ponaša kao mesto usidravanja celog lica.

Ili kako ja volim svojim pacijentima da objasnim, anker, ili sidro celog tonusa.

Ok, razumem, ali šta se postiže ako se hijaluronski filer stavi u ovu tačku?

Ok, došli smo do glavnog dela. Pogledajte video u kom dr Stojićević objašnjava sve benefite ovog koda.

E sada, probajte da uradite jednostavan test.

Stanite ispred ogledala.

Stavite svoj prst na CK1 i povucite ga blago unazad prema svom uhu. I pogledajte šta će da se dogodi. Posmatrajte svoj podočnjak, donji kapak,  nazolabijalnu boru, marionetsku boru i ugao usana.

CK1 MD kod

Sve se promenilo. Sve izgleda bolje, jedrije, svežije i zategnutije.

E, zato je CK1 najaktivnija tačka na našem licu.

Koji hijaluronski filer se plasira u CK1?

Sistem MD kodova je osmišljen od strane čuvenog plastičnog hirurga dr Mauricio di Maio koji je ispred Američke firme Allergan.

U vlasništvu ove kompanije nalaze se i hijaluronski fileri Juvederm.

Oni spadaju u ubedljivo NAJKVALITETNIJE HIJALURONSKE FILERE NA SVETU, DAKLE, ni jedan drugi hijaluronski filer ne bi trebalo plasirati u CK1.

To je zato što sistem MD kodova stoji iza svojih filera koji su za njega i osmišljeni.

Koji hijaluronski filer, i u kojoj količini i na koojoj dubini se stavlja, predstavljaju detalje koji treba samo lekari da znaju..

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest