Da li je Miradry bezbedan i koliko je efikasan

Miradry je revolucionarna procedura koja trajno rešava problem prekomernog znojenja.

Ova procedura koristi tehnologiju mikrotalasnog zračenja kako bi trajno smanjila broj aktivnih znojnih žlezda u pazuhu.

Postupak je veoma jednostavan i bezbolan.

Pre početka tretmana, područje se tretira lokalnim anestetikom kako bi se smanjila nelagodnost tokom procedura. Zatim se uređaj Miradry primenjuje na kožu pazuh i koristi se za zagrevanje znojnih žlezda.

Zagrevanje dovodi do trajnog uništenja znojnih žlezda, što znači da se znojenje smanjuje za više od 90%. Procedura traje oko sat vremena, a pacijenti mogu odmah da se vrate svojim uobičajenim aktivnostima nakon tretmana.

Ova procedura je idealna za ljude koji pate od prekomernog znojenja i žele da se reše tog problema jednom zauvek. Miradry je siguran i efikasan tretman za smanjenje znojenja i može biti prava opcija za sve one koji su iscrpili sve druge mogućnosti.

Ukratko, Miradry je inovativan tretman koji omogućava trajno rešavanje problema prekomernog znojenja. Bezbolan je i efikasan, a nakon tretmana pacijenti se mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Ova procedura je idealna za sve koji žele da se oslobode znojenja jednom zauvek.

Postavićete pitanje koliko je bezbedan ovakav tretman?

Ovaj uređaj je prošao kroz niz studija kako bi se dokazala njegova efikasnost i bezbednost. Ovde je detaljna analiza iz pet studija koje su sprovele nezavisne istraživačke grupe:

  1. Studija objavljena u časopisu Journal of Cosmetic and Laser Therapy pokazala je da je 90% ispitanika koji su koristili Miradry imalo smanjenje znojenja u pazuhu nakon jednog tretmana.
  2. Druga studija, objavljena u časopisu Dermatologic Surgery, pokazala je smanjenje znojenja u pazuhu kod 100% ispitanika nakon dva tretmana sa Miradry uređajem.
  3. U trećoj studiji, koju su sproveli istraživači sa Univerziteta u Minhenu, utvrđeno je da su pacijenti koji su koristili Miradry imali 89% smanjenje znojenja u pazuhu nakon samo jednog tretmana.
  4. Četvrta studija objavljena u časopisu Lasers in Surgery and Medicine pokazala je da je Miradry tretman siguran i efikasan za pacijente sa različitim tipovima kože i nijansi.
  5. U petoj studiji koju su sproveli istraživači sa Univerziteta u Kaliforniji, utvrđeno je da su pacijenti koji su koristili Miradry imali dugotrajno smanjenje znojenja u pazuhu, iako su prošle godine od tretmana.

U zaključku, ove studije dokazuju da je Miradry efikasan i siguran uređaj za trajno uklanjanje znojenja u pazuhu. Sve studije su sprovedene od strane nezavisnih istraživačkih grupa i dale su pozitivne rezultate.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest