Full face pristup licu, bitno je

full face pristup

4 razloga za full face

Full face approuch je termin rezervisan za lekare koji se bave antiagingom regije lica i vrata i podrazumeva da se licu pristupa u celosti, a ne pojedinačim delovima lica.

Daćemo jedan lak primer.

Naime, u modernom antiaginu nema samo parcijalnog rešavanja problema kao npr nazolabijlanih bora nego se licu pristupa u celosti i deluje se na celo lice.

Tu je jako bitno razumevanje zašto su nastale nazolabijlane bore i da one nisu nastale kao posledica promena u samo toj regiji lica nego u susednim regijam opuštanjem fascija koje drže kompartmante masti kao i nestankom masnog tkiva u susednim regijama lica.

Tu na snagu stupa full face pristup, odnosno sagledavanje lica u celini.

Ovi faktori dovode do spustanje kože lica i susednih regija te i nastanka nazolabijalnih bora.

Ovo je jedan od prvih problema i promena koji pacijenti primećuju starenjem, zato je to relevantni primer.

Slične promene važe i za susedne regije lica. 

Zato, da bi vratili tu jedrost koju gubimo starenjem koristimo hijaluronsku kiselinu. A najvažniji razlozi zašto su tu pred vama.

Full face pristup

Za full face koristi se hijaluron

To je jedna vrsta šećera koji se nalazi u vašoj koži i vezivnom tkivu i omogućava da se vaša koža ne isušuje, bude normalno hidrirana ali i da se vaši zglobovi normalno i neometano kreću. 

Hijaluron FANTASTIČNO veže vodu

Naime, jedna partikula hijaluronske kiseline veže 1000 puta veću težinu vode od sopstvene težine.

To znači da kada postoji u vašoj koži vaša koža je hidrirana, sveža i jedra. Iz tog razloga se vrši nadoknada baš hijaluronskom kiselinom.

Hijaluron nadokadjuje gubitke kod full face

Hijaluronska kiselina vremenom nestaje iz naše kože i tela, i to joj je velika mana.

S godinama i starošću njena koncentracija opada. Ipak moderna medicina i antiaging su “smislili” način kako da je nadomestimo. Baš tu u akciju stupaju hijaluronski fileri!

Lečimo problem, a ne posledicu u full face

Za razliku od krema i  gelova fileri hijaluronske kisleine imaju moć da direktno deluje na postojeći problem, na bore ili izgubljeni volumen, a njihovo dejstvo je prošireno sa površnog i na dublje slojeve kože čime se vraća izgubljen tonus kože, a koža hidrira i zateže u celosti.

Za više videa možete da pogledate i naš youtube kanal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest