Kombinacija Venus Glow i Forma

Kombinovani tretman Venus Glow i Forma by InMode predstavlja jedinstvenu i visoko efikasnu metodu za postizanje zdrave, blistave i čvršće kože. Ovaj tretman koristi najnovije tehnologije u oblasti kozmetike, uključujući radiofrekvencijske (RF) talase koji se pokazali kao izuzetno efikasni u poticanju procesa regeneracije kože i podsticanju proizvodnje kolagena.

 1. Kako funkcioniše Venus Glow?

Venus Glow predstavlja prvi korak u kombinovanom tretmanu Venus Glow i Forma. Ovaj tretman koristi jedinstvenu tehnologiju za dubinsko čišćenje kože, uklanjanje mrtvih ćelija i poboljšanje teksture kože. Tretman se sastoji od niza koraka, uključujući upotrebu vakuumskog sistema i nežnu masažu kože.

1.1. Dubinsko čišćenje kože

Venus Glow koristi vakuumski sistem kako bi uklonio nečistoće i masnoće iz pora kože. Ovaj sistem koristi vakuumsku snagu kako bi uklonio mrtve ćelije kože, nečistoće i druge nečistoće iz pora kože.

1.2. Nežna masaža kože

Nakon što se koža očisti, Venus Glow koristi nežnu masažu kako bi se podstakla cirkulacija krvi i limfe u koži. Ova masaža pomaže u smanjenju otoka i uklanjanju viška tečnosti iz kože.

 1. Kako funkcioniše Forma?

Forma predstavlja drugi korak u kombinovanom tretmanu Venus Glow i Forma. Ovaj tretman koristi RF talase kako bi se podstakla proizvodnja kolagena i poboljšala elastičnost kože.

2.1. RF talasi

RF talasi prodiru u dublje slojeve kože i zagrevaju tkivo, što podstiče proces proizvodnje kolagena i elastičnosti kože. Ovaj proces takođe poboljšava tonus kože i smanjuje pojavu finih linija i bora.

2.2. Bezbednost i udobnost

Forma je neinvazivni tretman koji je bezbolan i ne zahteva nikakvo vreme oporavka. Tretman se može primeniti na bilo koji deo tela, uključujući lice, vrat, ruke, stomak i bedra.

 1. Koje su prednosti kombinovanog tretmana Venus Glow i Forma?

Kombinovanjem Venus Glow i Forma tretmana, postiže se značajno poboljšanje teksture i tonusa kože, smanjenje vidljivosti finih linija i bora, kao i poboljšanje elastičnosti kože. Ovaj tretman

takođe pomaže u uklanjanju nečistoća i masnoća iz pora kože, što rezultira zdravijom i sjajnijom kožom.

3.1. Poboljšanje teksture i tonusa kože

Venus Glow tretman dubinski čisti kožu, uklanja mrtve ćelije i nečistoće, što dovodi do poboljšanja teksture i tonusa kože. Forma tretman koristi RF talase kako bi se podstakla proizvodnja kolagena i elastičnosti kože, što dodatno poboljšava izgled kože.

3.2. Smanjenje vidljivosti finih linija i bora

Proces starenja kože rezultira gubitkom kolagena i elastina, što dovodi do pojave finih linija i bora na koži. Forma tretman koristi RF talase kako bi se podstakla proizvodnja kolagena i elastina, što smanjuje vidljivost finih linija i bora.

3.3. Poboljšanje elastičnosti kože

Gubitak kolagena i elastina u koži dovodi do gubitka elastičnosti kože. Forma tretman podstiče proizvodnju kolagena i elastina, što povećava elastičnost kože i poboljšava njen izgled.

3.4. Uklanjanje nečistoća i masnoća iz pora kože

Venus Glow tretman koristi vakuumski sistem kako bi se uklonile nečistoće i masnoće iz pora kože, što dovodi do čišće i zdravije kože.

 1. Kome se preporučuje kombinovani tretman Venus Glow i Forma?

Kombinovani tretman Venus Glow i Forma preporučuje se osobama koje žele da poboljšaju teksturu i tonus kože, smanje vidljivost finih linija i bora, povećaju elastičnost kože i uklone nečistoće i masnoće iz pora kože.

Takođe se preporučuje osobama koje žele da postignu ove efekte bez invazivnih procedura ili hirurških zahvata.

 1. Koliko tretmana je potrebno?

Broj tretmana koji je potreban zavisi od individualnih potreba svake osobe. Obično se preporučuje serija od 6-8 tretmana, sa intervalom od 1-2 nedelje između tretmana. Nakon toga, preporučuje se održavanje tretmana jednom mesečno.

 1. Koliko traje tretman?

Venus Glow tretman traje oko 15-30 minuta, dok Forma tretman traje između 30-60 minuta, u zavisnosti od oblasti koja se tretira.

 1. Da li postoji neka priprema za tretman?

Pre tretmana, preporučuje se izbegavanje sunčanja, upotrebe krema ili losiona na koži, kao i upotrebe sredstava za depilaciju. Takođe je važno da se koža temeljno očisti pre tretmana.

 1. Da li je tretman bolan?

Kombinovani tretman Venus Glow i Forma nije bolan. U nekim slučajevima, može se osetiti blaga toplota ili peckanje tokom Forma tretmana, ali je to normalna reakcija kože na RF talase.

 1. Da li postoji neki period oporavka nakon tretmana?

Ne postoji period oporavka nakon kombinovanog tretmana Venus Glow i Forma. Osobe mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

 1. Da li postoje neki neželjeni efekti tretmana?

Kombinovani tretman Venus Glow i Forma je siguran tretman, bez neželjenih efekata. Međutim, mogu se javiti neke blage nuspojave, poput crvenila ili blagog oticanja kože, ali one obično nestaju u roku od nekoliko sati nakon tretmana.

 1. Koliko dugo traju efekti tretmana?

Efekti kombinovanog tretmana Venus Glow i Forma traju nekoliko meseci nakon završetka serije tretmana. Kako bi se održali dugoročni efekti, preporučuje se redovno održavanje tretmana jednom mesečno.

Zaključak

Kombinovani tretman Venus Glow i Forma predstavlja inovativnu i efikasnu metodu za poboljšanje izgleda kože bez invazivnih procedura ili hirurških zahvata. Venus Glow tretman dubinski čisti kožu, uklanja nečistoće i masnoće iz pora, dok Forma tretman podstiče proizvodnju kolagena i elastina, poboljšava teksturu i tonus kože, smanjuje vidljivost finih linija i bora, i povećava elastičnost kože.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest