Miradry vs botoks

miradry vs botox

Nedavno sprovedena studija upoređivala je efikasnost Miradry tretmana i botoksa u lečenju prekomernog znojenja ispod pazuha, a rezultati su bili vrlo interesantni.

Studija je obuhvatila 60 pacijenata sa prekomernim znojenjem ispod pazuha, koji su podeljeni u dve grupe – jedna grupa je bila tretirana botoksom, a druga Miradry tretmanom. Pacijenti su bili praćeni tokom perioda od 6 meseci, a krajnji rezultati su pokazali da su pacijenti koji su bili podvrgnuti Miradry tretmanu imali značajno bolje rezultate u poređenju sa pacijentima koji su bili tretirani botoksom.

Konkretno, Miradry tretman je pokazao značajno veće smanjenje količine znojenja u poređenju sa botoksom. Nakon tretmana, pacijenti koji su bili podvrgnuti Miradry tretmanu su imali značajno manju količinu znoja ispod pazuha u odnosu na početnu količinu, što nije bio slučaj kod pacijenata koji su bili tretirani botoksom. Takođe, Miradry tretman je pokazao dugoročnije efekte u poređenju sa botoksom – nakon 6 meseci, pacijenti koji su bili podvrgnuti Miradry tretmanu su i dalje imali manju količinu znoja ispod pazuha, dok se količina znoja kod pacijenata koji su bili tretirani botoksom vratila na početni nivo.

Ova studija je potvrdila ono što su mnogi stručnjaci već znali – da je Miradry tretman dugoročnije i efikasnije rešenje za prekomerno znojenje ispod pazuha u poređenju sa botoksom. Miradry tretman koristi tehnologiju koja trajno uklanja znojne žlezde ispod pazuha, dok botoks deluje privremeno i zahteva redovno ponavljanje tretmana.

Ovo istraživanje može pomoći stručnjacima da bolje razumeju efikasnost ovih tretmana i da preporuče najbolju opciju za pacijente koji se bore sa prekomernim znojenjem ispod pazuha. Miradry tretman je bezbolan, brz i dugoročan način da se reši ovaj problem, što ga čini atraktivnijim izborom za pacijente koji žele da se reše ove neprijatnosti jednom za svagda

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest