Frax 1550 laser – Candela Nordlys

Nordlys laser frax 1550 je revolucionarna tehnologija koja se koristi u estetskoj medicini i dermatologiji za tretman različitih stanja kože.

Ovaj laser ima moćan mehanizam delovanja koji omogućava dubinsku stimulaciju kože, što dovodi do poboljšanja teksture kože, smanjenja bora i linija, uklanjanja ožiljaka i pigmentacija, kao i smanjenja vidljivosti proširenih pora.

Mehanizam delovanja

Nordlys laser frax 1550 koristi frakcioniranu tehnologiju koja emituje seriju mikro laserskih zraka u dubljim slojevima kože, dok ostavlja okolno tkivo netaknutim.

Ove mikro laserske zrake deluju na tkivo na mikroskopskom nivou, uzrokujući mikroskopske povrede kože.

Dubina na kojoj deluje ovaj laser je 800 mikrometara, što znači da deluje na površinski sloj derma, odnosno vrši maksimalnu regeneraciju kože u dva njena sloja sintezom novog kolagena.

Ovaj laser se može koristiti kao samostalna procudura, ali se može i kombinovati sa co2 laserom na primer,

Ovo pokreće proces ozdravljenja kože, prirodnu regeneraciju i sintezu kolagena.

Jedinstvena tehnologija ovog lasera omogućava precizno podešavanje dubine i gustine tretmana, što znači da je prilagodljiv različitim tipovima kože i različitim problemima. Ovo znači da Nordlys laser frax 1550 može biti korišćen za tretman ne samo lica, već i ruku, vrata i dekoltea.

Efekti tretmana

Nordlys laser frax 1550 je poznat po svojim neverovatnim efektima koji poboljšavaju izgled kože. Neki od najznačajnijih efekata tretmana su:

  1. Uklanjanje ožiljaka i pigmentacija – Nordlys laser frax 1550 je efikasan u uklanjanju ožiljaka i pigmentacija na koži, bilo da su uzrokovani aknama, starenjem ili drugim faktorima.
  2. Smanjenje bora i finih linija – Stimulacija kolagena koju pruža Nordlys laser frax 1550 smanjuje pojavu finih linija i bora na koži, čineći je glatkom i mladolikom.
  3. Poboljšanje teksture kože – Korišćenje ovog lasera pomaže u poboljšanju teksture kože i daje joj ujednačen i blistav izgled.
  4. Smanjenje vidljivosti proširenih pora – Nordlys laser frax 1550 smanjuje veličinu i vidljivost proširenih pora na koži, čineći je glatkom i čistom.

Posle laserskog tretmana laserom Frax 1550 Candela Nordlys imaćete blago crvenilo u trajanju od 24 sata. Što se tiše mera opreza, savetuje se izbegavanje sunčevog zračenja u trajanju od sedam dana i mere opreza u trajanju od mesec dana gde se savetuje na nanošenje minimalnog zaštitnog faktora SPF 30.

Za postizanje optimalnih rezultata treba uraditi 2 do 3 tretmana.

Zaključak

Nordlys laser frax 1550 je jedna od najmoćnijih tehnologija za tretman kože koja se trenutno koristi u estetskoj medicini u svetu i kod nas.

Ukoliko Vas zanima da dobijete više informacija o ovoj revolucionarnoj tehnologiji, budite slobodni i pozovite ordinaciju SN MEDIC pozivom na telefon 011 3390 614.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest