Jalupro biorevitalizacija?

Jalupro

Jalupro za dehidriranu kožu

Jedan od najboljih načina podmlađivanja i vraćanja hidratacije koži predstavlja Jalupro-dermalni biorevitalizator.

Jalupro jeste italijanski preparat koji je napravio revoluciju na evropskom tržištu, upravo zbog svoje jedinstvene formule.

Čini ga koktel sastavljen iz hijaluronske kiseline i amino kiselina ( glicin, L-prolin, L-lizin, L-leucin), koje su izuzetno značajne u ovom procesu jer su direktni prekursori sinteze kolagena.

Proizvod je pokazao na svim tretiranim klijentima značajno poboljšanje kvaliteta kože ( tekstura, elastičnost, hidratacija),.

Takodje, pokazuje smanjenje naboranosti, smanjenje oštećenja kože nastalih izlaganjem sunčevim zracima (foto-aging), kao i u tretmanu lečenja ožiljaka od akni.

Ko treba da radi Jalupro

Jalupro tretman mogu da rade kako mlađi pacijenti (vidljivi prvi znaci starenja i prevencija daljih oštećenja), tako i stariji pacijenti.

Kod starijih za nastala oštećenja potrebno sprovesti veći broj tretmana.

Izuzetne rezultate daje na vratu kod pacijenata koji žele ovu vrstu podmlađivanja.

Jalupro biorevitalizacija

Priprema za Jalupro

Nije neophodna posebna priprema za ovaj tretman, može da se radi u svako doba godine, kako pre tako i neposredno nakon izlaganja suncu. 

Jalupro procedura

Od momenta ulaska u lekarsku ordinaciju, nakon obavljenog razgovora i procene stanja kože, lekar detaljno čisti kožu i potom maže anestetik krem koji deluje 10-ak minuta.

Zatim priprema Jalupro rastvor koji se vrlo tankim iglicama tehnikom mezoterapije nanosi na određenu regiju.

Tretman ne traje dugo, minimalno je bolan.

Nakon tretmana koža može biti crvena i blago otečena što spontano prolazi.

Maska koja se nanosi nakon tretmana pomaže u brzom zaceljivanju kože.

Oporavak nakon tretmana

Nema perioda oporavka i možete se već sutradan vratiti svojim dnevnim aktivnostima.

Ukoliko se pojavio neki hematom, slobodno ga možete prekriti korektorom.

Ono što mi uvek savetujemo jeste redovna nega, izbegavanje agresivnih proizvoda u postupku čišćenja kože i dobra hidratacija spolja (ne i skupa nego dobrog sastava!).

Savetuje se i SPF faktor pri svakom izlasku iz kuće. 10 dana nakon tretmana ne savetuje se bazen, sauna, solarijum i intenzivno vežbanje.

Rezultati tretmana

Rezultati pacijenti vide već nakon prve procedure, koža je blistava i jedra, a nakon nekoliko tretmana videćete pun rezultat, potpuno obnovljenu, zategnutu i sjajnu kožu.

Koliko tretmana Jalupro se radi

Po najnovijim preporukama savetuje se uraditi 1 tretman nedeljno ili na 2 nedelje (4-6 tretmana ukupno) za optimalan rezultat.

Ovaj tretman daje odlične rezultate sa drugim tretmanima: hijaluronskim filerima, standardnim, ili Juvedemo Volite, botox-om i PRP tretmanom.

Može se koristiti i sa hemijskim pilinzima kao i CO2 laserom.

Mi ćemo Vas posavetovati o eventualnim kombinacijama istih u skladu sa vašom kožom.

Za kontakt sa dr Jovanom Jovičić, autorom teksta,  možete poslati poruku na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38163 552 020

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest