JUVEDERM VOLUMA filer

juvederm voluma

Juvederm Voluma, pakovanje i indikacije

Juvederm VOLUMA sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLUME  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Ovo je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije.

Ova tehnoglogija je razvijena tako da u svakom fileru postoji kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekulske mase što omogućava bolju adaptilnost filera nakon injektovanja.

Hijaluronska kiselina se u ovoj kombinaciji lakše umrežava, a to daje filerima iz Vycross generacije glatkiji i prirodniji izgled, lakše se injektuje i adaptira.

Ono što je bitno je da je preko svakog šprica Juvederm VOLUMA plasirana nalepnica-lot, koja garantuje sigurnost i na kojoj je osim registracionog broja napisan i datum roka upotrebe.

Nakon upotrebe šprica I nakon injektovanja ta ista nalepnica se lepi u vaš izveštaj kao garant sigurnosti i ispravnosti filera, a špric odlaže kao medicinski otpad.

U samom špricu se nalazi posebnom tehnikom umrežena hijaluronska kiselina sa koncentracijom od 20mg/ml kao i lokalni anasetetik Lidokain u koncentraciji od 0,3%.

Prisustvo lokalnog anestetika umanjuje potencijalne bolove i nelagodnost prilikom svake korekcije.

Juvederm VOLUMA se koristi sam ili u kombinaciji sa drugim filerima različite gustine u brojim tretmanima.

Naglasili bi da je najispravnija upotreba filera ako se isti koristi po čuvenim “MD kodovima” jer je to najbolji način plasiranja istih a rezultat je maksimalan, tj maksimlano se koristi potencijal filera.

Jedinstvena karakteristika ovog filera je da svojim svojstvima vrši najbolju moguću nadoknadu izgubljenog volumena lica kao posledicu starenja.

Juvederm Voluma je filer posebno konstruisan u tu svrhu, za nadoknadu volumena srednjeg i donjeg masiva lica.

Najčešća upotreba Juvederm VOLUMA je za:

  • Jagodice
  • Obraze
  • Nazolabijalne bore (sa oprezom)
  • Marionete (sa oprezom)
  • Brada
  • Jawline regija-vilica
  • Temporalna regija

Trajanje Juvederm Voluma zavisi od mesta aplikacije i individulanih karakteristika svakog klijenta. Prosečno trajanje je od 6 do 18 meseci.

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest