Juvederm VOLUX (Voluks) hijaluronski fileri

Juvederm Volux

Juvederm VOLUX (Voluks), pakovanje i indikacije

Juvederm VOLUX (Voluks) sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLUX (Voluks)  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Ovo je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije.

Ova tehnoglogija je razvijena tako da u svakom fileru postoji kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekulske mase što omogućava bolju adaptilnost filera nakon injektovanja.

Hijaluronska kiselina se u ovoj kombinaciji lakše umrežava, a to daje filerima iz Vycross generacije glatkiji i prirodniji izgled, lakše se injektuje i adaptira.

Ono što je bitno je da je preko svakog šprica Juvederm VOLUX (Voluks) plasirana nalepnica-lot, koja garantuje sigurnost i na kojoj je osim registracionog broja napisan i datum roka upotrebe.

Nakon upotrebe šprica i nakon injektovanja ta ista nalepnica se lepi u vaš izveštaj kao garant sigurnosti i ispravnosti filera, a špric odlaže kao medicinski otpad.

U samom špricu Juvederm VOLUX (Voluks) pakovanja, se nalazi posebnom tehnikom umrežena hijaluronska kiselina sa koncentracijom od 25mg/ml kao i lokalni anasetetik Lidokain u koncentraciji od 0,3%. Prisustvo lokalnog anestetika umanjuje potencijalne bolove i nelagodnost prilikom svake korekcije.

Juvederm Volux se koristi sam ili u kombinaciji sa drugim filerima različite gustine u brojim tretmanima.

Naglasili bi da je najispravnija upotreba filera ako se isti koristi po čuvenim “MD kodovima” jer je to najbolji način plasiranja istih a rezultat je maksimalan, tj maksimalno se koristi potencijal filera.

Juvederm Volux je poslednji u nizu filera konstruisan posebno za korekcije donjeg masiva lica i jawline linije sa ogromnim kapacitetom za nadoknadu volimena  liftinga-podizanja regija u kojima se aplikuje.

Najčešća upotreba Juvederm VOLUX (Voluks) je za:

  • Jawline regiju –  regija vilice 
  • Brada
  • sigurni smo da će vremenom Volux naći svoju primenu i u drugim regijama na licu zbog svoje potentnosti i velikog kapaciteta liftinga

Trajanje Juvederm VOLUX (Voluks) zavisi od mesta aplikacije i individulanih karakteristika svakog klijenta. Prosečno trajanje je od 12 do 24 meseci.

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest