Smernice nakon nehirurške korekcije nosa

nehirurška korekcija nosa

Smernice nakon nehirurške korekcije nosa

Nehirurška korekcija nosa je jedna od najčešćih intervencija u našoj ordinaciji.

Čestitamo, odlučili ste da uradite nehiruršku korekciju nosa u ordinaciji dr Stojićevića i dr Nedeljkovića.

U pitanju je metoda koja se radi po autorskim tehnikama, te su zato i efekti koje možete da vidite na slikama PRE i POSLE drugačiji u odnosu na sve ostale ordinacije koje rade nehiruršku korekciju nosa.

Nehirurška korekcija nosa se vrši filerima hijaluronske kiseline koji su potpuno neškodljive supstance i samim tim ne postoje nusefekti kada se sve radi pod strogim uslovima antisepse i poštujući sve anatomske karakteristike.

Upravo ste završili nehiruršku korekciju nosa i pitate se ŠTA SADA?

  1. Nemojte se zagledati u ogledalu. Iako Vam se rezultat veoma dopada i dobili ste novi profil, ukoliko svakih par minuta gledate u ogledalo, videćete neke sitnice koje realno niko drugi ne primećuje.
  2. Kada dodjete svojoj kući, najbitnije je da ništa ne dirate 24.48 sati nakon intervencije, jer je potrebno da prodje toliko vremena da se hijaluronski filer inkorporira u tkivo.
  3. Potrebno je da izbegavate šminku narednih 24 sata. Iako će Vam izgledati primamljivo da odmah pokažete novi izgled potrebno je da sačekate bar 24 sata do stavljanja šminke.
  4. Sutradan će se pojaviti otok koji će se nalaziti ili na bazi nosa, ili na vrhu nosa. Količina otoka je potpuno individualna i zavisi kako od hijaluronskog filera koji se koristi, kao i od posebnih karakteristika svakog pacijenta posebno. Ono što je bitno je da ovaj otok traje do 48 sati.
  5. Ukoliko postoji veći otok, potrebno je hladiti navedenu regiju, i možete kontaktirati ordinaciju koja će Vam dati savet postoji li potreba za nekom dodatnom terapijom.
  6. Korekcije najčešće nisu potrebne, i u našoj ordinaciji sav neiskorišćeni filer se baca prema važećem pravilniku o medicinskom otpadu odmah nakon intervencije.
  7. Finalni rezultat će trajati nekoliko meseci. Najčešće se ova korekcija radi jednom godišnje, ali kod odredjenog broja pacijenata može efekat da traje i preko godinu dana, ali ukoliko se bavite intenzivno sportom, pušite i nemate redovan san, efekat će trajati znatno kraće.
  8. Nemojte nositi naočare bar dva dana, jer postoje modeli naočara koji mogu da pritisnu hijaluronski filer i pomere ga sa mesta gde se on nalazi.
  9. Izbegavajte saune, turska kupatila, masaže lica, agresivne tretmane lica bar tri do pet dana nakon intervencije. Ukoliko imate neke nejasnoće, pozovite ordinaciju.
  10. Za sva dodatna pitanja, dr Stojićević i dr Nedeljković su Vam uvek na raspolaganju.

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest