Prolećni tretmani naš izbor

Prolećni tretmani

Prolećni tretmani

Prolećni tretmani su uvek u fokusu posle dugačke zime.

Nega kože na prelazu godišnjih doba mora se posebno prilagoditi tipu kože, njenom trenutnom stanju kao i vremenskim uslovima.

Hladnoća i visoka vlažnost vazduha tokom zime su posebno nepovoljno uticali na hidrolipidnu barijeru kože, te se s proleća može javiti njena isušenost, crvenilo i pojava bubuljica. 

Sa prvim sunčanim danima, vreme je da koži pružimo dubinsku regeneraciju i hidrataciju, a bogate teksture proizvoda za negu zamenimo laganim gel formulama i nezaobilaznim SPF-om. 

Mi vam predstavljamo vrhunska 3 tretmana, kojima ćete u najkraćem vremenskom roku obnoviti svoju kožu, probuditi je i vratiti joj blistavost.

1. LAGANI HEMIJSKI PILING,

nije slučajno na prvom mestu, jer je preduslov za dobru hidrataciju da prvo uklonimo grubu kožu kako bi aktivni sastojci nesmetano prolazili u dublje slojeve kože.

Ono što je novo kod nas u ordinaciji jeste hemijski piling PRXT33, kojim se postiže dubinska bioevitalizacija, a nema ljuštenja nakon njega i može se raditi cele godine (čak i leti).

Rezultat je osvežena, blistava i podmlađena koža, bez tragova umora.

2. TRETMAN BIOREVITALIZACIJE,

kojima se vrši “ubacivanje” aktivnih sastojaka u kožu, prilagođenih specifičnim potrebama kože.

Najviše koristi od ovih tretmana imaće suva, dehidrirana,beživotna koža.U našoj ordinaciji u tu svrhu koristimo JALUPRO, koktel kombinacije hijaluronske kiseline i aminokiselina, koji deluje na stimulaciju kolagena,ublažava znake starenja i idealan je kako pre, tako i nakon izlaganja suncu.

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

3. JUVEDERM VOLITE TRETMAN,

predstavlja hijaluronsku kiselinu koja se u kapljicama aplikuje na lice, vrat, dekolte i šake i u najkraćem roku hidrira kožu i popravlja njen kvalitet.

Namenjen je ženama svih uzrasta, naviklim na vrhunsku negu, koje žele nahranjenu i elastičnu kožu koja blista.

Efekat samo jednog tretmana traje čak 9 meseci.

Brojni antiaging tretmani i tretmani za negu kože se mogu kombinovati, pa i ovi iz top tri selekcije.

Koja je najbolja kombinacija za Vas, kako i kojim redom se planiraju saznajte nakon kontakta sa nama. 

Za kontakt sa dr Jovanom Jovičić, autorom teksta,  možete poslati poruku na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38163 552 020

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest