Profhilo tretman za novu i divnu kožu

Profhilo tretman

Profhilo i nova koža

Profhilo je injekcioni tretman koji trenutno sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu – 64mg /2 ml! Ovaj proizvod je jedinstven u svetu estetske medicine jer nije ni filer niti biorevitalizator.

Zbog svog jedinstvenog i specifičnog delovanja, postao je omiljen u ordinacijama estetske medicine širom sveta.

Profhilo ne samo da vrhunski hidrira kožu, nego i remodelira sve strukture tkiva: deluje na stvaranje kolagena i elastina, kao i adipocita, masnih ćelija koje daju potporu tkivu.

Odlično se kombinuje sa svim antiaging tretmanima: hijaluronskim filerima, laserom, PRP, Botoxom…

Šta se dešava sa kožom nakon Profhilo tretmana

Profhilo traje u koži oko 28 dana otpuštajući hijaluronsku kiselinu. Za to vreme on stimuliše stvaranje 4 tipa kolagena i elastina u koži sporim oslobađanjem hijaluronske kiseline. Ta stimulacija tkiva na svim nivoima naziva se bioremodelacija i rezultira značajnim poboljšanjem kvaliteta kože. Rezultati su : 

  • blistava, glatka hidrirana koža
  • mladolik, osvežen izgled
  • nestanak sitnih bore i finih linija
  • poboljšana tekstura kože
  • čvršći tonus kože

Da li sam ja kandidat za Profhilo?

Profhilo je izuzetno popularan kod pacijenata svih starosnih grupa, naročito nakon 30-te godine.

Ovo je tretman koji daje takozvani „air brushed look“. Ukoliko niste zadovoljni teksturom svoje kože, primećujete bore, sitne linije ili druge znake starenja mogli bi ste biti prikladni za Profhilo.

Ukoliko želite suptilno podmlađivanje, ovo je idealan tretman za Vas, ali ukoliko je ipak potrebno nadomestiti volumen u određenim regijama, opredelite se za kombinaciju hijaluronskih filera i Profhila.

Koliko tretmana  je neophodno?

 Optimalno je uraditi 2 tretmana sa razmakom od mesec dana za obnovu kože.

Na licu je potrebno samo 5 tačaka sa svake strane u koje se injektuje Profhilo posebnom BAP (bio aesthetic point) tehnikom, odnosno metodom aktivnih tačaka.

U jednom tretmanu lica injektira se ukupno 2 ml Profhilo.

Period oporavka nakon tretmana

Period oporavka nakon tretmana je minimalan.

Kada se injektuje Profhilo u pet tačaka, moguće je da će par sati na mestu uboda ostati lokalizovane izbočine, dok se preparat ne apsorbuje sasvim.

To ne treba da Vas brine jer je normalno i vrlo brzo se povlači.

Savetujemo pacijente da taj dan ne nanose šminku, niti dodiruju lice.

Naredna 24h takođe se savetuje izbegavanje fizičkih napora i bavljenje sportom. Nekoliko dana izbegavajte saunu i parne kupke.

Koliko dugo traju rezultati Profhilo tretmana?

Rezultati Profhilo tretmana mogu trajati od 6 do 12 meseci, u zavisnosti od Vaše individualne predispozije.

Bitno je napomenuti, kako nećete odmah nakon korekcije videti rezultate, nego tek nakon nedelju dana, koliko je koži potrebno da sintetiše kolagen i elastin. Ukoliko želite kožu koja je uvek u izuzetnom stanju, najbolje je uraditi 1 tretman održavanja na svaka 3 meseca.

Za kontakt sa dr Jovanom Jovičić, autorom teksta,  možete poslati poruku na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38163 552 020

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest