Profhilo tretman hidratacije i zatezanja

Profhilo tretman

10 stvari koje treba da znate o Profhilo tretmanu

1.Profhilo je injekcioni tretman na bazi hijaluronske kiseline koji se koristi u cilju poboljšanja kvaliteta i strukture kože.

Specijalno je dizajniran da predupredi starenje kože, gubitak elastičnosti i pad volumena srednjeg i donjeg masiva lica.

2.Profhilo je za sada jedini preparat na tržištu koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline, čak 64mg u 2 ml!

Zbog te osobine, ima neverovatnu sposobnost vezivanja molekula vode dajući jedan osvežen, podmladjen i zdrav izgled kože u regiji u kojoj se aplikuje.

3,Nakon apliciranja Profhilo preparata u kožu, nećete odmah primetiti rezultate, potrebno je oko nedelju dana dok se hijaluronska kiselina lepo rasporedi i otpočne sinteza kolagena i elastina.

4.Profhilo je takođe jedinstven preparat, jer dokazano jedini deluje i na stvaranje masnih ćelija-adipocita, dajući tako koži neophodnu čvrstinu i jedrinu. Bioremodelacija je upravo podmađivanje kože na svim nivoima, delujući na sve njene strukture.

5,Profhilo se unosi u kožu iglicama, ali samo u 5 tačaka na svakoj polovini lica (ukupno 10 tačaka na celom licu).

Ta specijalna tehnika omogućila je pravilnu raspodelu hijaluronske kiseline i njeno sporo oslobađanje tačno u regijama gde je neophodno remodelirati strukturu kože.

Tretman je minimalno neprijatan, traje kratko i nema perioda oporavka.

6.Profhilo je posebno efikasan u tretmanu područja koja su sklona padu tonusa i opuštenoj koži, poput osrednjeg i donjeg masiva lica, vrata, dekoltea.

7.Nakon nekog vremena od tretmana, primetićete blistavost i sjaj kože, koji ne može da se postigne ni sa jednim tretmanom, kremom, serumom… Taj osvežen izgled nastavlja i dalje da se popravlja jer koža proizvodi sve više kolagena.

8.Optimalno je ponoviti proceduru mesec dana nakon prvog tretmana.

Ako postupak ponovite 2x godišnje, osiguraćete koži idealnu negu kako bi u svako vreme sijala i pružala vam mladalačku svežinu. Rezultati Profhilo tretmana mogu trajati i do 6 meseci, što zavisi od individualnih predispozicija.

9.Profhilo nije hijaluronski filer, već više hidrator.

Hijaluronski fileri daju neophodni volumen u regiji gde ga je neophodno nadomestiti i oni ostaju svo vreme tačno na mestu aplikacije.

Profhilo je fantastičan proizvod za sve osobe sa umornom kožom, dehidriranom kožom i vidljivim znacima starenja.

10.Profhilo se savetuje osobama, starijim od 30.godina, koji žele prevenirati vidljive znake starenja ili ih ublažiti.

Odličan je izbor kada ne želite volumen u spacifičnim područjima, jer umesto toga daje volumen i hidrataciju celom licu, dajući tako opšti podmlađeni izgled.

Ukoliko imate više od 60 godina i prisutne duboke bore, pažljivim pregledom lekara, potrebno je naći pravu kombinaciju tretmana koji uključuju i Profhilo.

Ukoliko želite suptilne rezultate blagog podmlađivanja, a niste za hijaluronske filere, ovaj tretman će „raditi za vas“. Profhilo može da se kombinuje i sa ostalim antiaging procedurama, o čemu će vas najbolje informisati lekar pri pregledu na osnovu tipa i trenutnog stanja vaše kože.

Za kontakt sa dr Jovanom Jovičić, autorom teksta,  možete poslati poruku na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38163 552 020

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest