Top pet tretmana za pripremu za leto

top pet tretmana za leto

Leto je vreme kada želimo da izgledamo najbolje što možemo. Ako želite da se pripremite za plažu i sve letnje aktivnosti, ovih pet tretmana su idealni za vas.

  1. Miradry tretman protiv prekomernog znojenja Miradry je neinvazivni tretman koji koristi mikrotalase da trajno smanji prekomerno znojenje ispod pazuha. Ovaj tretman je idealan za one koji se bore sa prekomernim znojenjem i koji žele da se osećaju samouvereno u svojoj koži tokom letnjih meseci.
  2. Botoks na licu Botoks je jedan od najpopularnijih estetskih tretmana u svetu, a posebno u letnjim mesecima. Ovaj tretman se koristi za ublažavanje bora na licu i smanjenje znojenja ispod pazuha. Botoks može da traje do 6 meseci, tako da ćete izgledati sjajno tokom celog leta.
  3. Restylane Skinboosters Restylane Skinboosters je tretman koji se koristi za hidrataciju kože. Ovaj tretman koristi hijaluronsku kiselinu koja se ubrizgava u kožu kako bi se hidrirala i osvežila. Ovo je idealan tretman za pripremu kože za letnje mesece i za poboljšanje izgleda kože.
  4. Venus Glow tretman Venus Glow je tretman koji koristi vakuumsku tehnologiju za dubinsko čišćenje kože. Ovaj tretman uklanja prljavštinu, mrtve ćelije kože i druge nečistoće koje su se nakupile na koži tokom godina. Nakon tretmana, koža izgleda svetlije, sjajnije i osveženije.
  5. Forma by InMode tretman Forma by InMode je tretman koji se koristi za zatezanje kože. Ovaj tretman koristi radiofrekventnu energiju koja prodire duboko u kožu i stimuliše proizvodnju kolagena. Ovo je idealan tretman za pripremu kože za letnje mesece i za poboljšanje izgleda kože. Posebna prednost FORMA tretmana je što se može koristiti i tokom leta jer mu sunce apsolutno ne smeta.

Uz ove pet tretmana, sigurni smo da ćete izgledati i osećati se sjajno tokom leta. Ne zaboravite da se obratite stručnjaku za estetsku medicinu kako biste saznali koji od ovih tretmana je najbolji za vas.

Budite slobodni i pozovite 011 3390 614

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest