Profhilo tretman – broj 1 u podmlađivanju

Tridesete i četrdesete –  vreme kada naš život počinje da se pokazuje na našem licu. Prvo stidljivo, u naznakama finih i sitnih bora,  a zatim sve besramnije rezbari one dublje na čelu, vilici, vratu… Veća opuštenost kože, umoran izgled i blistavost koja polako jenjava, su posledice istog tog vremena udruženog sa manjkom kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Mora li tako?

U prošlosti, ovaj scenario je bio neizbežan i mnogo je vremena prošlo da bi danas svedočili da je moguće i drugačije – profhilo tretman to i dokazuje.

profhilo tretman

Šta je profhilo tretman?

Profhilo tretman je savršen izbor za pacijente koji su primetili prve znake opuštenosti kože ili već imaju vidljive znake starenja. On nije ni mezoterapija ni filer, niti kratkoročna pomoć – profhilo je revolucionarni tretman koji potpuno rekonstruiše izgled i to na duže staze.

Umesto da samo popunjava određene i ciljane pojedinačne bore, on oslobađa visoku koncentraciju hijaluronske kiseline koja stimuliše proizvodnju kolagena i elastina i menja sam kvalitet kože. Podmlađivanje, jačanje, hidratacija, ćelijska obnova, poboljšanje tonusa, volumen, elastičnost i bolji kvalitet kože su efekti koji se njime postižu.

Kako funkcioniše Profhilo tretman?

Profhilo tretman služi za remodeliranje kože i sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline koja je na našem tržištu dostupna u estetici. Pomoću tankih iglica, ova visoko koncentrisana hijaluronska kiselina se unosi direktno u kožu i stimuliše ćelijske receptore da se suprotstave opuštenosti i vrate čvrstoću.

Hijaluron koji je poznat kao izuzetno hidratantan je savršen izbor za one sa umornom kožom bez sjaja, koju bez problema pretvara u sjajnu, blistavu i čvrstu. Osim hidratacije,  čiji efekti su zaista sjajni, ovaj tretman stimuliše i proizvodnju kolagena i elastina, što proizvodi ekstra dodatni efekat zatezanja kože. Ovo je izuzetno važno ako uzmemo u obzir da se nivoi kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u koži smanjuju nakon tridesete godine, a nešto kasnije i rapidno opadaju.

Kako izgleda Profhilo tretman

Tokom tretmana proizvod se ubrizgava  veoma tankim iglama u nekoliko određenih  tačaka na licu. Tako unešen, proizvod momentalno počinje da se širi ispod kože, raspoređujući  se ravnomerno u postojeće tkivo kože u prečniku od oko 2 cm. Ovo njegovo, površinski prilično široko dejstvo, znači da će za celo lice biti potrebno ne više od 10 tačaka na koje će se i primeniti – po 5 za svaku polovinu lica.

Iako se sam tretman najčešće koristi za područje lica, on se može koristiti i za podmlađivanje vrata, dekoltea, ruku, kolena i šaka.

profhilo tretman cena

Kada su vidljivi prvi rezultati podmlađivanja

Sasvim sigurno je da ćete trenutno poboljšanje pimetiti na nivou hidratantnosti same kože, jer je prvi efekat zapravo baš taj. Međutim, ono što smo već pomenuli je to da Profhilo nije kratkoročan, nego da njegovi efekti traju i rade za vas čak pola godine nakon prve procedure.

Za prve prave rezultate, potrebno je dve do par nedelja, dok telo ne počne da proizvodi kolagen i elastin. Posle mesec dana koža je glatka, mekša, zategnutija i jedra. U ovom periodu biće vam potreban još jedan, dodatni tretman, da bi se u potpunosti stimulisala koža, a nakon toga ćete se uveriti zašto je Profhilo vaš prijatelj na duge staze.

Fileri, botoks, hijaluron ili profhilo tretman? Šta izabrati?

Tokom tretmana dermalnim filerima ili hijaluronom, ciljaju se samo određene oblasti lica – poput jagodica, dubokih bora čela ili usana, i radi se na povećanju izgubljenog volumena. Botoks se pak bori sa dubokim borama na nivou mišića koji ih prave. Nasuprot njima, Profhilo zateže i podmlađuje celo vaše lice.

Šta je najbolje rešenje? Profhilo je najbolje koristiti zajedno sa mnogim drugim našim tretmanima, kako bi se dodatno poboljšale prednosti podmlađivanja.

Nakon individualnog pristupa svakom pacijentu i razmatranju stanja i tipa problema koji rešavamo, pristupamo i određivanju pravog tretmana. Najbolje rezultate protiv starenja i nesavršenosti obično daje kombinovanje Profhila sa drugim procedurama. Tako da možemo kombinovati botoks za duboke, mimične bore, sa profhilom koji će osvežiti celo lice, da bi dobili zapanjujuće rezultate.

Koliko traje oporavak nakon Profhilo tretmana

Vreme oporavka nakon tretmana je minimalno i trebalo bi da se vratite normalnim svakodnevnim aktivnostima odmah nakon procedure. Naša preporuka je da ipak izbegnete šminkanje naredna 24 h, naprezanje i fizički napor, sunčanje ili izlaganje UV zracima, preterano tople ili hladne prostorije, ali to su uslovi koje bi i inače trebali da izbegavate.

Rizici Profhilo tretmana

Tretman sam po sebi ne sadrži ništa što može da izazove neželjenu reakciju, izazove bilo kakve rizike ili još gore- ostavi posledice.

Međutim, rizik postoji ukoliko sa bilo čim pa čak i bezazlenim, rukuje osoba koja nema kvalifikacije da to obavlja. U tom slučaju rizici mog da se kreću u rasponu od onih manjih – poput infekcija, do onih ozbiljnih –  poput oštećenja nerava. U SN Medic ordinaciji ste u pravim rukama, sa osobljem koje poseduje i kvalifikacije i dugogodišnje iskustvo u oblasti estetike, hirurgije i antiaginga.

Profhilo tretman iskustva

Prvo što će svakoga interesovati pre bilo kakve intervencije je kako ona i funkcioniše i da li zaista donosi rezultate koje obećava. Verovatno ste i vi od onih koji uzimaju u obzir iskustva drugih pri donošenju odluka, i to je dobro. Dobro je i to što za vas imamo i odlične vesti vezane za iskustva sa  profhilo tretmanom.

Ako se pitate da li Profhilo zaista podmlađuje, odgovor je da. Osim što zaista deluje i briše godine sa vašeg lica i tela, on je brz, efikasan, minimalno invazivan i doprinosi zdravijoj i svežijoj koži punog sjaja.

Profhilo tretman cena

Godinama koje prolaze, stresovima koje doživljamo svakodnevno, problemima sa kojima se suočavamo i životu uopšte, svi mi plaćamo cenu. Račun nam se obično drsko ispostavi na licu, vratu, dekolteu, pa čak i šakama i kolenima. Hajde da naše sutra menjamo još danas. Zakaži svoj termin ili konsultaciju a cenu profhilo tretmana, kao i kompletan aktuelni cenovnik svih usluga, pogledaj na sledećem linku.

Zakaži svoj termin odmah

Na raspolaganju smo i ukoliko imaš dodatnih pitanja

Sadržaj:

Najnoviji tekstovi na našem sajtu
miradry vs botox

Miradry vs botoks

Nedavno sprovedena studija upoređivala je efikasnost Miradry tretmana i botoksa u lečenju prekomernog znojenja ispod pazuha, a rezultati su bili vrlo interesantni. Studija je obuhvatila

Read More »

Koliko je bezbedan Miradry

Miradry je jedna od najefikasnijih i najbezbednijih procedura za trajno smanjenje znojenja. Ova procedura se sve više koristi kao alternativa tradicionalnim metodama smanjenja znojenja, kao

Read More »