Venus Glow – čišćenje lica

Imate li dane kada pogledate svoj odraz u ogledalu i pitate se gde grešite i dokle će svi ti problemi sa nečistom kožom i trajati. U pubertetu smo se i nekako mirili sa bubuljicama, preterano masnom kožom, mitiserima i flekama od saniranja istih, jer smo očekivali da će sve to jednostavno proći. Da vreme ne leči baš sve, saznali smo deset ili čak dvadeset godina kasnije, kada smo se ujutru probudili, odšetali do ogledala i susreli sa istim tinejdžerskim problemom.

Prilično razočaravajuća stvar je shvatiti da se naši vršnjaci podvrgavaju hijaluronskim filerima, botoksu ili podizanju kapaka i samo dodatno poboljšavaju svoj već savršeni izgled, a da mi i dalje vodimo borbu da saniramo najobičnije bubuljice ili mitisere. Gde grešimo ili šta to oni rade ispravno? Danas demistifikujemo pojam čišćenja lica i otkrivamo tajnu savršene kože koju konačno možeš imati i ti.

čišćenje lica venus glow

Oprez! Pogrešno čišćenje lica može uništiti vašu kožu!

Baš u tim danima, kada osvanemo sa novim- starim problemom, posežemo za uobičajenim preparatima i metodama koje bi trebalo da obavljaju posao čišćenja lica. 

Od njih očekujemo da ako ne saniraju postojeće stanje, bar ublaže da se isto ne širi dalje. Ono što koristimo najčešće jesu sapuni, pene, gelovi, pilinzi… Ili ono što nam je neko rekao da je super za to i to, i da je njemu baš taj preparat pomogao.

Činjenica je da neka sredstva za čišćenje lica možda i mogu pomoći nekome, ali u najčešćem slučaju, ona su uzrok konstantnih problema sa kožom koji ostaju nerešeni baš iz razloga jer u te preparate nikada ne bi posumnjali. Da li znate da je vaše uobičajeno čišćenje lica sve sem toga?

Čišćenje lica sapunom da li ne? I zašto je odgovor uvek ne?

Prva stvar koju povezujemo sa čišćenjem lica jeste sapun koji je uvek nadohvat ruke. Da, baš te ruke za koje je prvenstveno i namenjen. Sam sapun je napravljen tako da zbog svog sastava ima ekstremno isušujuće dejstvo na samu kožu. Ako se borite sa masnom kožom, verovatno ćete misliti da vam je baš to i potrebno – malo isušivanja. Ono što većina ljudi ne zna je da isušivanje koje sapun i ostali preparati tog dejstva uzrokuju, stvara potpuno nepoželjan efekat na masnoj koži.

Naše telo prepoznaje sve znake i promene unutar njega podjednako kao i na njemu,  i  na svaku savršeno odgovara logičnim sledom. Ako vam preti dehidratacija, ono će aktivirati žeđ. Ako ste pojeli nešto pokvareno, teraće vas da sve to i izbacite iz sebe. Tako da ako prepozna da se vaša koža nekim uticajem pretvara u suvu, bilo da je u pitanju hladno vreme ili agens, ono će reagovati baš u skladu sa tim, narediće lojnim žlezdama da proizvode još  više masnoće.

To što ste čišćenje lica shvatili bukvalno i uzeli bilo koji preparat pun hemijskih sastojaka ili abrazivnog dejstva i dobili prividni efekat čiste kože koja škripi pod prstima i zateže dok pravite grimase, je put ka novim problemima koji se ne ogledaju samo u aknoznoj i masnoj koži, već i bržem starenju.

Zašto bi čišćenje lica Venus Glow aparatom trebalo da bude vaš izbor?

Čišćenje lica je jedan od najkorisnijih tretmana za poboljšanje opšteg zdravlja kože ali i njeno podmlađivanje. Ako se radi kako treba, dobićete bolju strukturu kože, biće uklonjene sve nečistoće, pore će biti znatno manje proširene, ožiljci  i bore će biti manje vidljivi  i dobićete sveukupan mlad i zdrav izgled. Najbolje od svega je da ovakav tretman postoji i da su njegovi rezultati vidljivi odmah.

Šta je Venus Glow?

Venus Glow  je uređaj koji pruža moćan tretman i sastoji se od individualno prilagodljivog vakuuma kombinovanim sa dva moćna snopa mlaznica. Same mlaznice su manjeg promera od veličine vaših pora, tako da na najefikasniji način čiste svaku pojedinačno. Istovremeno, blagi vakuum, radi na principu usisavanja svih nečistoća, mrtve kože, mitisera i viška masnoće i sve to bez isušivanja kože.

Ovaj uređaj pomaže u posvetljivanju kože, njenoj hidrataciji, poboljšanju tonusa, pametnoj kontroli viška masnoće, uklanjanju mitisera i doprinosi boljoj elastičnosti kože.

Venus Glow nije namenjen samo čišćenju lica

Uloga Venus Glow aparata ne ogleda se samo u savršenoj čistoj koži. Uz primenu odgovarajućih seruma, prema vašem tipu kože, dobijate i maksimalnu negu. Da bi se svi aktivni sastojci nekog preparata za negu i hidrataciju kože apsorbovali dobro, potrebno je da oslobodimo kožu svih barijera koje to i sprečavaju. Venus Glow je idealan predtretman za sve druge estetske procedure i tretmane jer omogućava da iz svake izvučemo maksimum.

Venus Glow iskustva

Rezultati primene Venus Glow tretmana su trenutni, a sama procedura je toliko prijatna za kožu, da joj možete biti podvrgnuti svakih par dana. Ono kako naši klijenti opisuju proceduru je da je ona relaksirajuća, potpuno bezbolna i da njene efekte primećuju čim u ruke uzmu ogledalo. Takođe, ono što im je posebno bitno je da nemaju ograničenja u vidu zabrane šminkanja, jer sa Venus Glow-om čak ni to nije prepreka.

Zakaži svoj termin odmah

Na raspolaganju smo i ukoliko imaš dodatna pitanja

Autor teksta: BiljanaJo

Najnoviji tekstovi na našem sajtu

miradry vs botox

Miradry vs botoks

Nedavno sprovedena studija upoređivala je efikasnost Miradry tretmana i botoksa u lečenju prekomernog znojenja ispod pazuha, a rezultati su bili vrlo interesantni. Studija je obuhvatila

Read More »

Koliko je bezbedan Miradry

Miradry je jedna od najefikasnijih i najbezbednijih procedura za trajno smanjenje znojenja. Ova procedura se sve više koristi kao alternativa tradicionalnim metodama smanjenja znojenja, kao

Read More »