juvederm ultra 3

Juvederm ULTRA 3 hijaluronski filer

Juvederm ULTRA 3, pakovanje i indikacije

Juvederm ULTRA 3 sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica od 1mL filera,  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Ono što je bitno je da je preko svakog šprica filera plasirana nalepnica-lot, koja garantuje sigurnost i na kojoj je osim registracionog broja napisan i datum roka upotrebe.

Nakon upotrebe filera Juvederm ultra 3 i nakon injektovanja ta ista nalepnica se lepi u vaš izveštaj kao garant sigurnosti i ispravnosti filera, a špric odlaže kao medicinski otpad.

U samom špricu se nalazi hijaluronska kiselina sa koncentracijom od 24mg/ml kao i lokalni anasetetik Lidokain u koncentraciji od 0,3%. Prisustvo lokalnog anestetika umanjuje potencijalne bolove i nelagodnost prilikom svake korekcije.

Juvederm ultra 3 se koristi sam ili u kombinaciji sa drugim filerima različite gustine.

Naglasili bi da je najispravnija upotreba ilera ako se isti koristi po čuvenim “MD kodovima” jer je to najbolji način plasiranja istih a rezultat je maksimalan, tj maksimalno se koristi potencijal filera. Ovaj filer se koristi kako za voluminizaciju tako i za konturisanje.

Najčešća upotreba Juvederm ULTRA 3 filera je za:

  • Usne – nadoknada volumena i korekcija oblika usana
  • Uglove usana 
  • Nazolabijalne bore
  • Duboko konturisanje

Trajanje Juvederm ultra 3 filera zavisi od mesta aplikacije i individulanih karakteristika svakog klijenta. Prosečno trajanje je od 8 do 12 meseci.

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.