Juvederm VOLIFT hijaluronski filer

Juvederm Volift

Juvederm VOLIFT, indikacije i pakovanje

Juvederm VOLIFT sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLIFT  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Juvederm VOLIFT  je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije.

Ova tehnoglogija je razvijena tako da u svakom fileru postoji kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekulske mase što omogućava bolju adaptilnost filera nakon injektovanja.

Hijaluronska kiselina  u Juvederm VOLIFT fileri se u lakše umrežava, a to daje filerima iz Vycross generacije glatkiji i prirodniji izgled, lakše se injektuje i adaptira.

Ono što je bitno je da je preko svakog šprica Juvederm VOLIFT plasirana nalepnica-lot, koja garantuje sigurnost i na kojoj je osim registracionog broja napisan i datum roka upotrebe.

Nakon upotrebe Juvederm VOLIFT šprica i nakon injektovanja ta ista nalepnica se lepi u vaš izveštaj kao garant sigurnosti i ispravnosti filera, a špric odlaže kao medicinski otpad.

U samom špricu Juvederm VOLIFT filera se nalazi posebnom tehnikom umrežena hijaluronska kiselina sa koncentracijom od 17,5mg/ml kao I lokalni anasetetik Lidokain u koncentraciji od 0,3%. Prisustvo lokalnog anestetika umanjuje potencijalne bolove i nelagodnost prilikom svake korekcije.

Ovaj filer se koristi sam ili u kombinaciji sa drugim filerima različite gustine u brojim tretmanima. Naglasili bi da je najispravnija upotreba filera ako se isti koristi po čuvenim “MD kodovima” jer je to najbolji način plasiranja istih a rezultat je maksimalan, tj maksimalno se koristi potencijal filera.

Najčešća upotreba Juvederm Volifta je za:

  • Usne
  • Nazolabijalne bore 
  • Jagodice
  • Obraze
  • Sitne bore lica
  • Marionetske bore

Trajanje Juvederm VOLIFT filera zavisi od mesta aplikacije i individulanih karakteristika svakog klijenta. Prosečno trajanje je od 6 do 15 meseci.

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest