Juvederm ultra smile

Juvederm ULTRA SMILE hijaluronski filer

Juvederm ULTRA SMILE, pakovanje i indikacije

Juvederm ULTRA SMILE sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla.

Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 0,55mL Juvederm ULTRA SMILE-a  kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Ono što je bitno je da je preko svakog šprica Juvederm ULTRA SMILE plasirana nalepnica-lot, koja garantuje sigurnost i na kojoj je osim registracionog broja napisan i datum roka upotrebe.

Nakon upotrebe šprica i nakon injektovanja ta ista nalepnica se lepi u vaš izveštaj kao garant sigurnosti i ispravnosti filera, a špric i sav ostatak filera se odlaže kao medicinski otpad.

U samom špricu se nalazi hijaluronska kiselina sa koncentracijom od 24mg/ml kao i lokalni anasetetik Lidokain u koncentraciji od 0,3%. Prisustvo lokalnog anestetika umanjuje potencijalne bolove i nelagodnost prilikom svake korekcije.

Juvederm ULTRA SMILE se koristi sam ili u kombinaciji sa drugim filerima različite gustine. Naglasili bi da je najispravnija upotreba filera ako se isti koristi po čuvenim “MD kodovima” jer je to najbolji način plasiranja istih a rezultat je maksimalan, tj maksimalno se koristi potencijal filera.

Više o sistemu MD kodova imate u sledećem tekstu.

Najčešća upotreba Juvederm ULTRA SMILE-a je za:

  • Usne – nadoknada volumena i korekcija oblika usana
  • Uglovi usana 
  • Nazolabijalne bore
  • Pušačke bore

Trajanje Juvederm Ultra smile zavisi od mesta aplikacije i individulanih karakteristika svakog klijenta. Prosečno trajanje je od 8 do 12 meseci.

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.