Juvederm VOLBELLA hijaluronski filer

Juvederm VOLBELLA

Juvederm VOLBELLA, pakovanje i indikacije

Juvederm VOLBELLA sa Lidokainom je sterilni rastvor bez pirogena i to umrežene hijaluronske kiseline (HA) koja nije životinjskog porekla. Gel hijaluronske kiseline je pakovan u špricu za jednokratnu upotrebu, a svaka kutija sadrži dva potpuno odvojena šprica 1mL Juvederm VOLIBELE kao i sterilne igle koje se koriste samo za ubrizgavanje. 

Juvederm VOLBELLA je filer iz generacije Vycross Alergan filera poslednje generacije.

Ova tehnoglogija je razvijena tako da u svakom fileru postoji kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekulske mase što omogućava bolju adaptilnost filera nakon injektovanja.

Hijaluronska kiselina se u Juvederm VOLBELLA se lakše umrežava, a to daje filerima iz Vycross generacije glatkiji i prirodniji izgled, lakše se injektuje i adaptira.

Ono što je bitno je da je preko svakog šprica Juvederm VOLBELLA plasirana nalepnica-lot, koja garantuje sigurnost i na kojoj je osim registracionog broja napisan i datum roka upotrebe. Nakon upotrebe šprica i nakon injektovanja ta ista nalepnica se lepi u vaš izveštaj kao garant sigurnosti i ispravnosti filera, a špric odlaže kao medicinski otpad.

U samom špricu se nalazi posebnom tehnikom umrežena hijaluronska kiselina sa koncentracijom od 15mg/ml kao i lokalni anasetetik Lidokain u koncentraciji od 0,3%. Prisustvo lokalnog anestetika umanjuje potencijalne bolove i nelagodnost prilikom svake korekcije.

Juvederm VOLBELLA se koristi sam ili u kombinaciji sa drugim filerima različite gustine u brojim tretmanima. Naglasili bi da je najispravnija upotreba filera ako se isti koristi po čuvenim “MD kodovima” jer je to najbolji način plasiranja istih, a rezultat je maksimalan, tj maksimlano se koristi potencijal filera.

Najčešća upotreba Juvederm Volbelle je za:

  • Usne – koristi se kako za konturisanje tako i za nadoknadu volumen, kao i za ispravljanje asimetrije kod usana
  • Pušačke bore
  • Regiju podočnjaka-tear trough regije
  • Marionetske bore
  • Sitne bore lica

Trajanje Juvederm VOLBELLA filera zavisi od mesta aplikacije i individulanih karakteristika svakog klijenta. Prosečno trajanje je od 6 do 12 meseci.

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest