Koji implantati su najbolji

Implanti za uvećanje grudi predstavljaju popularan estetski zahvat koji se sve češće primenjuje u svetu. Među brojnim brendovima implantata koji su dostupni na tržištu, Mentor se izdvaja kao jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih brendova.

Mentor implantati su napravljeni od visoko kvalitetnih materijala i prolaze kroz rigorozne procedure testiranja kako bi se osigurala njihova bezbednost i dugotrajnost. Upravo zbog ovih kvaliteta, Mentor implantati su stekli reputaciju najsigurnijih i najpouzdanijih implanta na svetu.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih se Mentor implantati smatraju najkvalitetnijim. Pre svega, ovi implantati su napravljeni od silikonskog gela koji je potpuno bezbedan za upotrebu u ljudskom telu.

Silikon je veoma čvrst materijal koji može da izdrži veliki pritisak, a u isto vreme je veoma mekan i fleksibilan što daje prirodan izgled grudima.

Osim toga, Mentor implantati prolaze kroz stroge procedure testiranja pre nego što budu pušteni na tržište. Na primer, ovi implantati su prošli kroz niz kliničkih ispitivanja koja su potvrdila njihovu bezbednost i efikasnost.

Jedna studija koja je sprovedena 2007. godine na skoro 1000 pacijenata koji su primili Mentor implantate pokazala je da su ovi implantati pokazali visok stepen sigurnosti i efikasnosti. Studija je otkrila da je samo 0.14% pacijenata doživelo komplikacije tokom perioda od 3 godine nakon operacije, što je veoma niska stopa komplikacija.

Osim toga, Mentor implantati su takođe dizajnirani tako da minimiziraju rizik od curenja i rupture. U slučaju curenja, silikonski gel se zadržava unutar same kapsule koju telo stvara oko implanta, što smanjuje mogućnost širenja gela u telu. Takođe, Mentor implantati su dizajnirani tako da smanje rizik od rupture, što znači da se implantati retko cepaju ili puknu.

Uz sve ove kvalitete, Mentor implantati takođe nude različite veličine, oblike i profile, što hirurgu omogućava da prilagodi implantate potrebama svakog pacijenta. Takođe, ovi implantati imaju vrlo nisku stopu komplikacija u poređenju sa drugim brendovima implantata, što je još jedan razlog zbog kojeg su tako popularni među hirurzima i pacijentima.

Ukoliko želite da zakažete pregled u ordinaciji SN MEDIK, pozovite 011 3390 614

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest