PRP tretman za opadanje kose

PRP tretman – efikasno rešenje za opadanje kose

Opadanje kose je uobičajen problem koji pogađa mnoge ljude širom sveta.

Postoji mnogo različitih faktora koji mogu uticati na opadanje kose, uključujući stres, genetiku, hormonske promene i bolesti. PRP (plazma bogata trombocitima) tretman je jedna od najnovijih i najefikasnijih metoda za lečenje opadanja kose.

Kako funkcioniše PRP tretman?

PRP tretman koristi sopstvenu krv pacijenta kako bi se stvorila plazma bogata trombocitima. Ova plazma se zatim injektira u vlasište kako bi se stimulisao rast kose. Plazma bogata trombocitima sadrži mnogo faktora rasta koji pomažu u obnovi kose i podstiču rast novih folikula.

Koje su prednosti PRP tretmana?

  1. Efikasnost – PRP tretman ima visok stepen uspešnosti u lečenju opadanja kose. Većina pacijenata primećuje poboljšanje nakon samo dva tretmana.
  2. Bezbednost – PRP tretman je bezbedan jer se koristi sopstvena krv pacijenta. Ovo znači da nema rizika od infekcija ili reakcija na tuđe tkivo.
  3. Brz oporavak – PRP tretman je neinvazivan i ne zahteva vreme oporavka. Pacijenti se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.
  4. Prirodni izgled – PRP tretman stvara prirodan izgled jer koristi sopstvene faktore rasta i stvara nove folikule kose.
  5. Brz tretman – PRP tretman se obično izvodi ambulantno, a pacijenti opisuju tretman kao veoma brz i ne preterano neprijatan

Zaključak

PRP tretman je efikasan i bezbedan tretman za lečenje opadanja kose. Ovaj tretman koristi sopstvenu krv pacijenta kako bi se stvorila plazma bogata trombocitima koja se zatim ubrizgava u vlasište. Prednosti ovog tretmana uključuju visoku efikasnost, brz oporavak i prirodan izgled. Ako patite od opadanja kose, PRP tretman može biti rešenje koje tražite. Kontaktirajte lekara kako bi saznali više o ovom tretmanu.

Ili pozovite 0113390614 ordinaciju sn MEDIK.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest