Profhilo tretman uklanja bore i hidrira kožu

profhilo tretman

PROFHILO – Uklonite bore i vratite tonus kože lica

Tretman Profhilo predstavlja savrsen spoj za sve one koje žele da postignu hidrataciju kože i prirodni, nehiruški lifting efekat u jednom.

Samo jednim tretmanom možete da delujete na sve znake starenja i uklonite umoran izgled.

U sebi sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline, čak 64mg u 2ml! Ova hijaluronska kiselina kada se rasporedi u koži vezuje ogromnu količinu molekula vode, čime daje svež, blistav i mladolik izgled.

Profhilo tretman je iz još jednog razloga prava inovacija u svetu estetske medicine, jer on kada se aplikuje obnavlja adipocite, ćelije masti koje daju potporu i čvrstinu tkivu.

Na taj način koža je regenerisana na svim nivoima potpuno prirodnim materijalom.

UKOLIKO JOŠ NISTE KANDIDAT ZA HIJALURONSKE FILERE ILI INTENZIVNO PODMLAĐIVANJE A ŽELITE DA VRATITE KOŽI TONUS I REŠITE SE SITNIH BORA NA NEPRIMETAN NAČIN- ONDA JE PROFHILO TRETMAN PRAVI IZBOR ZA VAS

Profhilo tretman uklanja bore

Profhilo tretman podmlađivanja deluje na više znakova starenja odjednom, tako da nije potrebno raditi nekoliko različitih tretmana.

Ti znaci starenja u vidu opuštene kože, pada tonusa i gubitka elastičnosti posebno pogađaju donju polovinu lica. Upravo iz tog razloga Profhilo se aplikuje u regiju donje polovine lica. Deluje kako kod mladih osoba koje žele usporiti buduće znake starenja i ukloniti postojeće. Takodje, deluje i kod starijih osoba u 60-tim.

Zanima Vas detaljnije kako Profhilo deluje i da li ste kandidat? Kliknite ovde.

Kako izgleda Profhilo tretman?

Kada dođete na pregled, lekar će nakon pregleda obeležiti 5 ključnih tačaka sa svake strane lica, koje su ključne za ceo proces. Nakon toga vrlo tankom iglicom, bez boli, u te tacke se aplikuje Profhilo.

Profhilo tretman traje veoma kratko i možete se vrlo brzo vratiti svojim aktivnostima. Rezultate počinju da se pojavljuju nakon nedelju dana otprilike. Ovo je bitno, jer je potrebno vreme da se hijaluron rasporedi i krene sinteza kolagena i elastina.

Nakon mesec dana potrebno je ponoviti ovaj tretman, kako bi ste dobili njegov pun efekat.

Rezultati traju 6-12 meseci zavisno od individualnih predispozicija.

Zanima Vas deset najvažniji stvari o Profhilo tretman? Kliknite ovde za više informacija.

POTPUNO PRIRODNI REZULTATI

Rezultati Profhilo tretmana su : 

  • vraćen volumen celokupnom licu
  • bolja tekstura kože
  • jedra i hidrirana koža
  • umanjene bore
  • vraćen odmoran izgled.

Zakažite tretman kod dr Jovičić

Za kontakt sa dr Jovanom Jovičić, autorom teksta,  možete poslati poruku na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38163 552 020

Ukoliko želite da kontaktirate dr Dragana Stojićevića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38169 2161 336

Ukoliko želite da kontaktirate dr Djordja Nedeljkovića, možete uraditi slanjem poruke na viber, ili whatsapp ili pozivom na telefon +38164 2555 252

Takodje, možete popuniti i kontakt formu na sajtu, i poslati direktnu poruku na email.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest